http://allegro.pl/show_item.php?item=2243704941
Zapraszam na aukcję, w razie pytań piszcie do mnie na allegro.
od złotówki to ona była kilka dni temu, w momencie pisania tego posta powinno być od 810zł.
Za 4 dni to ona będzie niewiele tańsza od innych nówek.
O ile sama komórka jest fajna o tyle design obudowy to jakieś nieporozumienie i w życiu takiego brzydactwa bym nie kupił :)
Szybko strasznie ta cena skoczyła do góry, miałem wrzucić tu posta ale wtedy zapomniałem.
Co do designu to mi się akurat podoba, naprawdę fajnie ten telefon wygląda, dużo bardziej mi się on podoba niż np Samsungi Galaxy które używam na co dzień.
Coy2K - mi się wlasnei design podoba. Jakoś kompletnie nie leży mi ten Windows 8 - układ menu, wygląd, interface. Jestem przyzwyczajony do dużej ilości małych ikonek niż małej ilosci niebieskich kwadratów :) Chociaż może to można zmienić w ustawieniach. Telefon miałem w ręce kilka minut.
Może Nokia wreszcie się odkuje i odbije od dna. Bo odkąd do życia weszły Smartfony Nokia zatrzymała się na modelu E52 i target docelowy chyba przenieśli na emerytów
Fett --> Na Windowsa 8 to jeszcze trzeba trochę poczekać, w tej Lumii jest 7.5 :) Natomiast wielkości kwadratów z tego co mi wiadomo to się nie da zmienić, można co najwyżej dać inny kolor.