Sprzedam konto w grze WoW TBC
Witam..Posiadam do sprzedania konto w WoW-ie TBC na serwerze Hellground...są tam postacie z frakcji Alliance a dokładniej: Night Elf Rouge 70lvl (gear pvp s2/s4) ... Human Warrior (35lvl)... Dwarf Paladin, Dranei Mag i Dwarf Hunter ( wszystkie trzy na 10 lvl) postacie na 10 lvl są przygotowane do expienia...kasa na koncie to około 1k gold (łącznie na wszystkich postaciach)
Cena konta to około 150 zł do małej negocjacji... Polecam i czekam na propozycje!
Kontakt: GG 39209739
WOW oni jeszcze na TBC siedzą :O, według mnie już lepiej grać w ROM-a albo LOTRO jak się kasy nie ma na abonament :)
Cena konta to około 150 zł Rotfl takich Łosi na tym forum nie znajdziesz :P
Konto z serwera prywatnego nie jest warte nawet złotówki. Musiałbyś znaleźć totalnego debila by kupił te gówno.
Gdyby nawet miał te postacie na blizzardowskim serwie, to w obecnej sytuacji takie konto nie jest warte nawet 30 złotych. TBC to dostajesz na starcie jak kupujesz podstawke, wylewelowanie do 70 to pare dni roboty, z RAFem jeszcze szybciej.
Kolesia zdrowo pogielo. Prawdziwe konto na oficjalnych serwerach, z dodatkiem Cataclysm i jedna postacia mozna miec juz za 60-70 zlotych. A on chce 150 zlotych za nic nie warte konto na pirackim serwerze?
Witam, ja również mam ofertę dotycząca sprzedaży konta w World of Warcraft z postaciami 80 i 70 lvl (80 b.dobrze ubrana), na prywatnym serwerze. O więcej informacji proszę pisać na gg:4369818
opłaca się bo tanio!!
pozdrawiam.