Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Sprzedam konto The Settlers Online

16.10.2015 21:05
1
mikro997
1
Junior
Image

Sprzedam konto The Settlers Online

Witam,

Ponieważ już nie mam czasu na grę, sprzedaję wszystko co udało mi się zgromadzić w grze The Settlers Online.
Kupujący otrzyma ode mnie dane dostępowe i będzie mógł na przykład przesłać interesujące go przedmioty na swoje konto.
Konto oczywiście pozostaje własnością producenta gry, sprzedawany jest właściwie tylko mój czas potrzebny na zgromadzenie przedmiotów i zasobów.

Konto ma poziom 50 i znajduje się na serwerze Nowa Ziemia (przedmioty które da się przesłać, można przesłać tylko na konto na tym samym serwerze).

Na koncie między innymi (ilości przybliżone, mogłem się nieumyślnie minimalnie pomylić).

Generałowie: 2 weteranów, 2 ponurych żniwiarzy, 1 mistrz sztuk walki,
Odkrywcy: 3 doświadczonych odkrywców, 11 tubylczych zwiadowców, 2 szczęśliwych odkrywców, 3 standardowych
6 Geologów (w tym 3 wesołych).

Budynki:
4 złote wieże,
3 lodowe posiadłości,
2 opactwa
12 chatek łowców jeleni,
22 młyny wodne,
5 stawów rybnych,
8 ulepszonych magazynów,
3 ulepszone silosy, 17 zwykłych silosów
1 mroczna forteca,

W gwieździe między innymi 11 dni premium i mnóstwo innych premii (koszyki, hot dogi, doładowania), za dużo, żeby wszystkie wymienić.

Pojemność magazynowa: 244600.
Klejnoty, w tej chwili 2406 szt.

Zainteresowanych zakupem mogę dodać do znajomych aby spokojnie sobie zobaczyli co jest na wyspie.

16.10.2015 21:26
mgr. Kuba
2
odpowiedz
mgr. Kuba
159
-

Konto oczywiście pozostaje własnością producenta gry, sprzedawany jest właściwie tylko mój czas potrzebny na zgromadzenie przedmiotów i zasobów.
HEHE

Oj ile ja w tym dziadostwie czasu spędziłem... Fajnie się grało, żeś musiał przypomnieć :)
Ja po skończonej karierze w TSO posprzedawałem specjalne budynki i surowce, tak chyba prościej i sprawniej niż pełne konto ale też znacznie więcej tego miałem.
A tak z ciekawości, na ile to sobie wyceniasz?

17.10.2015 09:39
3
odpowiedz
mikro997
1
Junior

Cześć, do dogadania, nie chce zarobić, tylko szkoda mi wyrzucić.

Forum: Sprzedam konto The Settlers Online