Witam, mam na sprzedaż konto Origin z grą Battlefield 4 + Battlefield 3 Premium. Wstępna kwota to 100zł, choć możemy jak najbardziej ponegocjować.
Według mnie jest do dobra okazja, ponieważ Battlefield 4 kosztuje obecnie około 59.90zł, natomiast BF3 Premium (w moim wypadku BF3 Edycja Limitowana i dokupione premium, więc wychodzi na to samo) - 99.90zł (razem 160zł), czyli za Battlefielda 3 ze wszystkimi dodatkami zapłacisz 40zł! Jeżeli chcesz kupić w normalnym sklepie taki "pakiet", musisz wydać 60zł więcej.
Zapraszam do negocjacji, kontakt tylko na Steam: kosa723, inny kontakt mogę podać na prośbę zainteresowanych ogłoszeniem.
Pozdrawiam!
UWAGA! Obniżam cenę do 80zł! Kupując moje konto, zapłacisz o połowę taniej, niż za CD-Keye do tych gier (około 160zł), nie mówiąc o Origin, gdzie ceny są znacznie wyższe od samych kluczy.
Bf3 był za darmo, na mapach z Premium nikt nie gra. Sam Bf4 nie jest wart 80 zł do tego ryzyko zbanowania konta. Myślę, że będziesz musiał obniżyć do 50-60 zł.
Hm, przeanalizowałem to, co napisałeś i wydaje mi się że masz rację.
W związku z tym po raz ostatni już obniżam cenę, tym razem do 55zł.
Obniżam cenę do 50zł. Zapraszam do negocjacji.
Oferuję też wymianę konta za skiny do CS:GO o wartości około 10euro, czyli ~40zł, a więc jeszcze taniej.