Sprzedam używaną konsolę PlayStation 3 z dyskiem 320 GB wraz z dwoma kontrolerami. W komplecie kable do ładowania padów oraz kabel hdmi. Konsola wraz z zestawem gier:
Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto IV
Red Dead Redemption
Heavy Rain
Bioshock
Bioshock 2
Gran Turismo 5
Civilization Revolution
Borderlands
Elder Scrolls IV Oblivion
Elder Scrolls TES:V Skyrim
Dragon Age Origins
Tomb Raider Underworld
Prototype
InFamous
Assassin s Creed Brotherhood
Assassin s Creed
God of War
God of War Collection
Brütal Legend
Mafia II
Uncharted Drake s Fortune
Jak za darmo to mogę wziąć.
Gry osobno puścisz?
Jeśli tak, to ile chcesz za God of War i GT5.
I które to GoW, bo nie napisałeś osobno.
a pujdzie na niej Widzimin 3?
Ani nie podałeś kontaktu do siebie, ani ceny, no ogłoszenie na najwyższym poziomie profesjonalizmu...
Najmocniej przepraszam, pierwszy raz cos tutaj zamieszczałam...Na początek wolałabym raczej sprzedac wszystko "w komplecie", ale jesli to nie zadziała, bede rozdzialac oferte..;-)
za 300 złotych na pewno nie oddam, same gry zostały wycenione w sklepie, na 420;-).Moze co do ceny poprosiłabym o kontakt na priv...pomożcie mi tylko troche, tu sie podaje adres mailowy czy numer kontaktowy??
p.s Wiedzmin 3 z tego mi wiadomo nie wyjdzie na konsole starszej generacji :D
Nie podawaj swojego normalnego maila, tylko załóż sobie jakiś tymczasowy mail np. na gmailu i go tu wrzuć. Napisz jeszcze dokładnie jaka to wersja konsoli. Z tego co kiedyś przeglądałem, to samo PS3 zaczyna się od 300 zł, a Ty masz jeszcze całkiem ładny zestaw gier.
Za cały zestaw na pewno nie zgarniesz tyle ile za sprzedaż konsoli i gier osobno, ale być może uda się znaleźć kogoś kto zapłaci niewiele mniej za całość.
W każdym razie nie zrażaj się wypowiedziami co niektórych, bo tutaj nawet jakbyś chciał oddać ten zestaw za darmo, to ktoś by i tak napisał, że drogo, bo powinieneś jeszcze dopłacić.
Podaj maila i zainteresowani się odezwą.
Ja slima 250 gb, jeden pad i dwie gry kupiłem dwa miesiące temu za 550 złotych. Za mniej jak 800 bym się z twoim zestawem nie rozstawał. A jak dobrze pokombinujesz to i ponad 1000 ktoś pewnie da.
Matysiak G-----> 1000zł hahahaha chyba jak ktoś będzie miał zeza i będzie mocno na HAJU.
Trafiają się i tacy.
Poza tym są dwa pady i wiadro gier.Jednego pada i gry puścić osobno i będzie ładna sumka.
a jak sie moge z Toba skontaktowac?:)
jeszcze niebardzo wiem jak to dziala, i gdzie moge wyslac Ci wiadomosc na priv:)
Tutaj nie ma priva, podalas juz email i to wystarczy dla osob zainteresowanych.
Jak wyzej, duzo wiecej zarobisz sprzedajac gry i konsole osobno. Ale tez rozumiem ze mozesz nie miec czasu na takie duperele.
A do takich rzeczych najlepsze jest allegro albo jak mieszkasz w wiekszym miescie OLX.