Witam. Mam do zaoferowania klawiaturę firmy Logitech model G105. Klawiatura stworzona jest dla graczy, ma podświetlenie LED o kolorze niebieskim [można je włączyć/wyłączyć], posiada 6 przycisków, na których można stworzyć dowolne skróty do dowolnych gier. Posiada 3 makra. Są też klawisze odpowiedzialne za multimedia [głośniej/ciszej, stop, play itp.] Klawiatura ma 3 tygodnie mi nie odpowiada dlatego ją sprzedaję. Posiadam oryginalne opakowanie i paragon co umożliwia gwarancję [24 miesiące]. Klawiatura jest w pełni sprawna, zadbana, nie ma żadnych zarysowań, zalań itp. Cena wysyłki może ulec zmianie jeśli tak się stanie to powiadamiam kupującego o tym fakcie natychmiast. Dla chętnych mogę dać zdjęcia. Kupiłeś? najpierw wpłacasz pieniądze, a ja wysyłam paczkę. GWARANCJA PRODUCENTA 24 MIESIĄCE !
Cena: 200 zł + 12 zł wysyłka
Klawiatura stworzona dla graczy. Cenę możemy negocjować !
@Refresh
Zmiana ceny: 195 zł + 12 zł wysyłka
Myślałem że tu jakaś porządna inwestycja a tu gościu który myśli że używaną klawę którą na ceneo można kupić nową za 203 zł sprzeda za 195 zł. Pfff... I jeszcze te wulgaryzmy który odstraszają od sprzedawcy bo takiemu ufać nie można.
PS. Co w niej się zepsuło że chcesz sprzedać fajną klawiaturę?:)
Zmiana ceny: 195 zł + 12 zł wysyłka
łał , 5 zł ależ to dużo , od razu ludzie rzucą ci się w ramiona ,zrobiłeś super promocje ,no e weś koleś..
a ja mam do sprzedania klawiaturę A4techa dla graczy ma AWSD anty poślizgowe i można je wymienić ;d jeszcze wątek założę ;p