Witam. Mam do zaoferowania Klawiaturę firmy Logitech model: G105. Klawiatura jest stworzona dla graczy ale znakomicie nadaje się także do zwykłej pracy. Dzięki specjalnej powłoce, którą pokryte są wszystkie klawisze, palce nie ślizgają się i nie uciekają z przycisków. Klawiatura posiada PODŚWIETLENIE LED w kolorze niebieskim, które można regulować za pomocą odpowiedniego przycisku, możemy użyć 50% podświetlenia lub 100 %. Jak wspomniałem iż klawiatura jest stworzona także dla graczy to posiada ona 6 klawiszy programowalnych, na których można dopisać 3 makra. Klawiatura ma także przyciski multimedialne. Stan techniczny:
Bardzo dobry, ( nie zalana, nie porysowana, nie poobijana )
Stan wizualny:
Bardzo dobry ( czysta w środku, wszystkie litery i cyfry widoczne )
Klawiaturę użytkuję miesiąc czasu i nie mogę się do niej przyzwyczaić dlatego chcę ją sprzedać. Posiadam oryginalne opakowanie oraz paragon, który umożliwia GWARANCJĘ ZAKUPU na 24 miesiące. Cena do uzgodnienia + wysyłka.
Dla chętnych zdjęcia.
Cena: 180 zł (do negocjacji)
Wysyłka: 13 zł (priorytet za pobraniem)
Info:
Tel.: 666 348 776
Gadu-Gadu: 1189959
@refresh
"Klawiaturę użytkuję miesiąc czasu"
Dobrze, że nie miesiąc wagi albo nie daj boże odległości :O
Mogłeś jeden wątek założyć ze wszystkimi ofertami :/ To nie allegro tylko forum.
@Loczek
Ogarnij się dzieciaku.
Ja tam daleki jestem od kupowania klawiatury, ale pułap z jakiego starujesz za używaną klawiaturę jest naprawdę wysoki.
W końcu nie jest dla nikogo tajemnicą (a na pewno nie tutaj), że nową można mieć za dychę mniej...
P.S. Wyjaśnij na jakiej podstawie można mieć gwarancję na 24 miesiące, skoro paragon (zakładam) posiada datę sprzedaży? I co wogóle oznacza gwarancja zakupu?
@up
Gwarancja na przedmiot. Czytaj ze zrozumieniem dzieciaku.
Na dodatek nie widzisz, że w cenę zostały wliczone koszta wysyłki?
Ja pierdziele. Już po tym forum przez takich troli.
@up A Ty nie nazywaj wszystkich wokół dzieciakami...Patrzcie go, dorosły i najmądrzejszy się znalazł