Zapraszam ---------->>>>> http://allegro.pl/grand-theft-auto-gta-i-1-pc-big-box-premierowe-i4738448237.html
Wiem, że cena wysoka ale chyba niezła gratka dla prawdziwych kolekcjonerów, czyż nie?
Aż mi się przypomina jak kuzyni uczyli mnie jeździć czołgiem. Kurczę. Gdybym szastał hajsem, to bym brał strasznie. xD
Dam znać znajomym fanboyom Grand Theft Auto.
Drogo. Jedyny z GOLowiczów też sprzedaje boxa w lepszej kondycji i niższej cenie.
Sporo wyświetleń, zapowiada sie obiecująco. Pozwoliłem sobie wystawić ten przedmiot w takiej cenie ponieważ jest to naprawdę smaczny unikat, a gotówka (której obecnie trochę brak po zakupie PS4) przyda sie do kupna innych tytułów do kolekcji. Miedzy nami kolekcjonerami docelowo próbuje zebrać 500 tytułów, wiec chyba rozumiecie. :P Stwierdziłem ze big box z GTA nie bedzie pasował do reszty serii z kolekcji, w której są stosunkowo dużo mniejsze pudełka z PS2, PS3, PSP i niedługo rownież PS4. Wole zakupić wersje z PS1 - podobnie sprawa sie ma z GTA2 (nie, tego big boxa nie posiadam ;) )
Pozdrawiam
Jak uda ci się to sprzedać za połowę tej ceny, to będę na prawdę zdziwiony.
I już nie chodzi o to, że dla mnie to kawałek tektury bez wartości, zwykły śmieć (taki sam wydrukuję sobie w 5 minut), ale sam fakt, że gra była bardzo popularna i żaden z tego unikat.