Jak w tytule. Odbiór osobisty, cena: 50 zł za komplet 2 kolumienek + subwoofera. Brak opakowania, ani jakichkolwiek papierów.
Głośniki mają kilka lat, od strony technicznej są w doskonałym stanie. Od strony wizualnej - subwoofer jest trochę porysowany (widać pod światło), i ma troszkę obtarte kanty i odrobinę naderwaną czarną "listwę" - jak na zdjęciu. Kolumienki też mają jakieś delikatne draśnięcia, ale nic poważnego.
Mogę wystawić sprzęt na allegro (taniej niż za stówkę tych głośników tam nie dorwiecie :) ). Ale znów - tylko z odbiorem osobistym, i wtedy cena 55 zł :)
Ktoś chętny?
Każdego dnia cena będzie rosła o 10 groszy, od jutra :) Tylko się nie pozabijajcie, starczy dla wszystkich, powoli, powoli :P
Jeśli zdecydowałbyś się na wysyłkę to jestem chętny :)
Za bardzo nie mam jak tego zapakować... Zobaczymy, jak nikt nie znajdzie się na miejscu.
nie charczą nie warczą nie syczą? chodzi o jakość dźwięku? jak je rozkręcisz na powiedzmy 90%...
Powiem tak - w codziennym użytkowaniu nigdy nie zanotowałem tego typu sytuacji, ale też nie rozkręcałem ich do 90% głośności :) (przy 50% było już bardzo głośno)
Żeby już nie denerwować sąsiadów, poczekam do poniedziałku i w pon. rano je podłączę i przesłucham tak rozkręconych.
bo jestem zainteresowany w sumie nimi
i pewnie mogę odebrać osobiście
Podłączyłem sprzęt i przy rozkręceniu do jakichś 70-75% (więcej dziś nie wykręcę ze względu na sąsiadów :) ) nie zanotowałem żadnych dodatkowych dźwięków w sensie warków, syków...
Przy codziennym użytkowaniu, podkreślam, nie miałem żadnych narzekań, problemów. Nie wiem, jak takie syczenie czy warczenie miałoby brzmieć? Może je słyszę, tylko przez przyzwyczajenie tego nie wiem? :) Ale raczej wykluczam to :))
ch wieleńska lub ch Targówek? pasuje?