polecam
http://allegro.pl/figurka-szklana-ptak-i5296566205.html
http://allegro.pl/szklana-figurka-wazon-z-kwiatem-i5296572887.html
To się opłaca zawracać dupę z pakowaniem, wysyłaniem, chodzeniem na pocztę za 6 zł?
To się opłaca zawracać dupę z pakowaniem, wysyłaniem, chodzeniem na pocztę za 6 zł?
????????????????????
A nie sorry, coś się posypało z allegro i wyskoczyła cena 6 zł.
A swoją drogą, ceny z dupy za te kurzołapy.
a że z zielonymi u mnie krucho to chciałbym ją sprzedać
Kumam, ze krucho, ale nie kumam, jak mozna wolac 3 stowy za to cos z pierwszego linka i pisac TANIO. Serio po tyle chodza takie rzeczy? :D
O w mordę, to 4 kilo waży... Jednemu się nie dziwię, że chcesz się tego pozbyć.
Nie wiem czemu kojarzy mi się z meblościankami i mieszkaniem babci w bloku z wielkiej płyty.
3 stówki? To już trzeba było iść na całość i krzyknąć 30000, i napisać, że ptak wykluł się z jaja faberge.
Powoli zaczynam odnosić wrażenie że ludzie i tak wiedzą że tego nie sprzedają na allegro, szukają szybkiego poratowania na Forum z grami.
Może zamiast Gry-Online nazwiemy ten portal Wszystko-Online. Bo na tym forum jest większy bajzel niż na jakimkolwiek innym forum.
Bo na innych forach w przeciwieństwie do gry-online moderatorzy dbają o porządek, nie ważne czy wielotematyczne czy też nie, porządek musi być. A tutaj po prostu go nie ma.
Samowolka pełną gębą.
[10]
A wiesz może dlaczego na forum są obecne kategorie takie jak "ogłosszenia i ankiety", "uczucia", "książki", "szkoła" itp?
Jak mnie wkurzają tacy co to tylko pieprzą że to forum o grach i dyskusje na inne tematy nie mogą mieć miejsca..
Taka szklana figurka jak spadnie to się rozsypie w drobny mak i trzy stówki pójdą się jeba.....
Yaca Killer - jeżeli się na jakiś temat nie znasz to się nie wypowiadaj
Paudyn - przed wystawieniem tego orientowałem się co do wartości
szympek1818 - żebyś się nie zdziwił, koleżance z pracy coś takiego spadło na płytkę i ją rozjebało, a szkło było nienaruszone
Takie barachło nie rozbije się zbyt łatwo. Może się najwyżej ułamać, jak ma jakieś wystające części, ale się nie rozpryśnie. Problem w tym, że to ze 30 lat temu wyszło z mody, więc mogą się tym najwyżej zainteresować jacyś ludzie starszej daty, a takich na tym forum raczej nie ma. Zresztą krąg odbiorców takiej tandety i tak jest bardzo ograniczony.
Akurat sie nie zgodze, ze wyszlo z mody, znam rzezbiarza, ktory robi podobne rzeczy do dzisiaj i to recznie. Moj wujek nawet zawiozl troche towaru do Londynu, tam bez problemu sprzedal. Problem jest tylko taki, ze to wlasnie tam dostal 300 PLN, w Polsce cena od producenta wynosila circa 40 PLN
Myślę, że dałoby się to sprzedać Niemcom.
przed wystawieniem tego orientowałem się co do wartości
Wiemy.
https://www.gry-online.pl/forum/czy-ktos-sie-zna-na-szkle-wycena/zfd0a13f
A skad wziales pomysl na 300 pln za tego ptaszora, bo z tego co widze, to cenowo przebija on prawie dwukrotnie wszystkie inne dostepne na allegro szklane figurki?
PS. Wszystkie tego typu dziadostwa sa robione recznie.
wysiak po co spamujesz i nic nie wnosisz do tematu, jak nie masz pojęcia to się nie odzywaj.
tadzikg - ale co Ty się tak chłopie burzysz od razu, przynajmniej temat Ci ludzie podbijają :)
Ale co do tematu poswieconemu reklamie aukcji na allegro mozna niby "wniesc", poza rozmowa na temat tych wlasnie aukcji?