Sprzedam Beyond Dwie Dusze PL :)
Zapraszam do licytacji bądź kup teraz :)
http://allegro.pl/beyond-dwie-dusze-two-souls-pl-dubbing-bcm-i3973209454.html
Dużo używane i za ile?
Podbije sobie :)
Mam taką obiekcję, nie mów licytującym, że dubbing jest do niczego, bo twoje zdanie o jakości dubbingu ich nie obchodzi. Dla ciebie może być dziadowskie, ale jak ja oglądałem "Gramy" na Tvgry, to mi się podobał. I jako kupujący już bym twojej aukcji nie wybrał. Cena ok, dziwi mnie, że taka niska. Pewnie podbita 100x.
To tylko dubbing. Mogą sobie nawet czeski ustawić, ja tylko podpowiedziałem, a co zrobi kupujący to jego sprawa :)
Wydaje mi się ,ze kupujący głównie zwraca uwag na jakość sprzedawanego towaru, czy działa, czy nie ma uszkodzeń i tyle.
Licytacja, także liczę, że do końca jeszcze cena urośnie :)
I sobotni up :)
Czemu sprzedajesz tą grę? Nie będzie ci za nią tęskno?
Zgadzam się. Dla mnie np jak gra ma dubbing to zawsze go wybieram, bo lepiej mi się gra i nie patrzę na tych co na niego marudzą. I dobrze, że dystrybutorzy też coraz mniej na nich patrzą.
Mr Gamer - Przeszedłem to po co mi ona? Kolekcjonerem nie jestem więc nie jest mi do niczego potrzebna. Za zarobione pieniądze kupuje Batmana.
Kolekcjonerem nie jestem więc nie jest mi do niczego potrzebna. Tak myślisz? A jakby wyszedł do tej gry dodatek i wymagał podstawki? Co wtedy? Do przykładu daję TLOU.
Cube - Nic. Grałem w TLOU i mówi się trudno. Nie stać mnie na kolekcjonowanie, kupuje używane (czasem nowe jak są tanio) i sprzedaję by mieć pieniążki na nowe gry.