Witam
Mam do sprzedania:
1. Tom Clancy's Splinter Cell Trylogia [PC] (kolekcja klasyki)
2. Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent [PC] (kolekcja klasyki)
3. Max Payne Antologia [PC] (kolekcja klasyki)
4. Max Payne 3 [PS3]
5. Call of Juarez: Revolver Edition [PC]
5. F.E.A.R.: Złota Kolekcja [PC]
6. F.E.A.R.: Perseus Mandate [PC]
7. Penumbra: Antologia [PC] (Platynowa Kolekcja)
Chętnych zapraszam pod e-mail: [email protected]
Nawet licząc wszystko z antologii i trylogii itd. wychodzi mi 13.
\/ No tak, nie wiedziałem co to za edycja CoJ i FEARa.
Kurde pomyłka. 15 gier (wliczając w to dodatki)
@up No może 18 nie ale 13 też nie!!!
Oświeć mnie po co komu gry na PC jak ma tylko PS3 i na odwrót? To ty oświeć mnie swoim głupim postem...
[5] W Polsce PC, każdy je ma a konsole to dodatek. Tam gdzie mieszkam jest na odwrót...
Znam ludzi którzy nie mają PC a mają konsole, więc nie opowiadaj głupot, druga sprawa że za ten śmieszny zestaw chcesz 250 zł?
Mój wcześniejszy post miał Ci zasugerować, że potencjalnego kupca znajdziesz jak rozbijesz zestaw na PC i PS3 ale widać myślenie tobie nie idzie. Trudno.
A samego max payne'a sprzedasz? Sprzedam ale za 5 dych (przesyłka gratis) . Stan gry 5/5. Gra pachnie nowością!!!
ale widać myślenie tobie nie idzie. Trudno. Skoro taki mądry jesteś to napisz książkę...
Sprzedam ale za 5 dych (przesyłka gratis) . Stan gry 5/5. Gra pachnie nowością!!!
Gra na Allegro jest za 20 zł.
@up Ale w jakim stanie???
5 dych pewnie chce za Max Payne 3 na ps3 co i tak troche drogo bo na allegro nówka w folii chodzi po 30 zł (40 z przesyłką).
[16] Tomek ale my gadamy o Max Payne 3 na PS3!
I jaki Tomek? To co wiem to wiem
1. Tom Clancy's Splinter Cell Trylogia [PC] (kolekcja klasyki) - 20 zł
2. Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent [PC] (kolekcja klasyki) - 7 zł
3. Max Payne Antologia [PC] (kolekcja klasyki) - 7-10 zł
4. Max Payne 3 [PS3] - za ok. 15 złotych pojawia się wersja PC na wyprzedażach,
5. Call of Juarez: Revolver Edition [PC] - 8 zł (nowe są po 17 zł)
6. F.E.A.R - cała seria była w humble bundle niedawno. Ta wersja bez Steama to może z 5 zł warta.
7. Penumbra: Antologia - 10 zł max, ale też w jakimś humblu była, więc może realnie 3-5 zł warta.
Łącznie warte max 60 zł + wysyłka. Nie licząc MP3 na PS3 oczywiście. Inna sprawa, że powodzenia w sprzedawaniu używanych gier na PC bez możliwości podpięcia pod Steam:)
@up No sądzę, że zrobię aukcję ns allegro.
A ty Likfidator nie bądź taki szczegółowy :)
@up Dla mnie przesyłka do Niemiec idzie na rękę. I jak powiedziałem: Wrzuć mi 50 PLN na PayPala a grę otrzymasz do piątku max.
Widzę że próbujesz nieładnie wyciągać kasę od naiwniaków. Mam nadzieję że wielu ich tu nie znajdziesz :)
Max Payne 3 (Ps3)
http://allegro.pl/max-payne-3-pl-ps3-nowy-folia-box-oryginal-wyprz-i3867486595.html
@up Czy wysyłka do Niemiec też będzie tak kolorowa?
Po za tym lecicie tylko na cenę. Ja mam do sprzedaży produkty najwyźszej jakości.
Jeśli 50 zł to cena wraz z przesyłką to może być. Co nie zmienia faktu że z cenami gier na pc dałeś czadu :)
Po za tym lecicie tylko na cenę. Ja mam do sprzedaży produkty najwyźszej jakości.
W czym Twoja używka jest lepsza od nówki w folii, bo akurat to mnie bardzo ciekawi?
[31] Słownik sobie przy okazji zamów.
W czym Twoja używka jest lepsza od nówki w folii, bo akurat to mnie bardzo zaciekawiło?
Tylko w tym, że jest tansza i bez folii (tańsza bo nówka bez folii)
Elessar1984 nie będę się targował. Bierzesz?