Witam, mam do sprzedania 100 numerów z serii Titanic zbuduj sam! Około 20 numerów jest otwartych i części są złożone.
http://www.swistak.pl/a49623510,RMS-TITANIC-Skala-1-250-Kolekcja-Hachette.html
Cena do negocjacji jakby co :) Na allegro jest całkowicie ukończony model z tej kolekcji za 8000 zł. Pięknie wygląda. Może ktoś doceni to że sam będzie mógł sobie zmontować model.
Siedem i pół tysiąca ? Ostatni numer kosztował z tego co widzę na obrazku 25 zł, czyli koszt numerów to 2500zł, niezła przebitka, nie ma co.
Pamiętam jak to z ojcem kupowaliśmy i składaliśmy model :D. To było dawno.
Siedem i pół tysiąca ?
Jak się znajdzie jakiś łoś i kupi to w czym problem?
Ja myslalem, ze to dziala inaczej...
Kupuje sie model do sklejania w 100 czesciach, razem wychodzi 2500zl, ale jak przychodzi to sprzedac to da sie wycisnac maks 500zl.
Inaczej to bylaby inwestycja lepsza niz zloto, a o tym nie slyszalem.
Ja bym z chęcią kupił, ale mnie nie stać póki co :) Sam posiadam 10 numerów złożonych jeszcze w 2002 roku. Z chęcią bym dokończył, ale faktycznie ta cena jest z kosmosu. Góra z 3k mógłbym dać :)
Witam Mam na sprzedaż 99 numerow tytanica caly kadłób statku jest juz zlożony reszte mam spakowana w skrzynce i teczce jest do czesc spadku ktore dostalem po ojcu ... co do ceny napewno sie dogadamy czekam na jakies propozycje.
[email protected]
784 783 765
Pozdrawiam
Sprzedam,100 numerów TITANIC zbuduj sam ,wszystkie elemety zapakowane,wydalem na to 2500zl ia sprzedam za 3000zl mój emal [email protected] mam jeszcze do sprzedania czołg