Mam na sprzedaż konsolę PS3 Slim z dyskiem 320GB. Do zestawu dochodzi rzecz jasna bezprzewodowy pad Dualshock 3 SIXAXIS i kable (zasilania sieciowego, Euro/AV, USB). Myślę że cena 690zł będzie dobra. Czekam na wasze oferty pod: [email protected]
gdzie haczyk ?
Nadal aktualne.
Nie, nie jest przepiłowana w połowie. Działa, gdyby nie działała sprzedał bym kolesiowi, który dał ogłoszenie że kupi uszkodzone. Ktoś tam się pytał o gwarancję. Gwarancja był na 12 miesięcy, kupiona był czerwcu 2010 więc gwarancja wygasła. Od razu powiem że mało grałem, bo nie miałem czasu, Soft konsoli to 3.55. Nigdy nie przerobiłem konsoli „Nie przerabiam, nie kradnę”.
W jakim mieście mieszkasz? Liczy się tylko odbiór osobisty lub opłata po pobraniu.
Odbiór osobisty lub opłata po pobraniu czemu nie. Napisz na [email protected]
Ja bym mu nie ufał.
Przypomnę na wszelki wypadek, że nie ma czegoś takiego jak niska szkodliwość społeczna w przypadku oszustwa i trzeba je zgłosić na policje.
hmm .. jeśli szukałbym konsoli , to pod warunkiem , że wystawiłby ją na aukcji i wysłał za pobraniem .
jakbym bral od tego goscia to tylko allegro i odbior osobisty, ale nie jestem z warszawy wiec dziekuje
kupic od tego kolesia to takie samo ryzyko jak 40 lat temu wpuscic bande cyganow do domu czyli.... spore
EDIT
dzis prawdziwych cyganow juz nie ma....
poza tym dzis nie sa tacy nachalni, znam opowiesci starszych z rodziny wiec wiem co mowie
[17] - Dziś nadal jest to ryzykiem
[17]
są, tylko, że z PL wyjechali do UK - zasiłki kilka razy wyższe, darmowe mieszkania, na dzieci dają. Żyć nie umierać ;)
a na kolegę-sprzedawcę bym uważał - co za problemy wystawić na allegro, zamiast specjalnie rejestrować się na tym forum? To jego pierwsze posty tutaj. Mail też wygląda na założony tydzień temu, bo google milczy na jego temat..
Dokładnie - na allegro + zdjęcia (na jednym z nich musi wpisany być na karteczce twój nick i coś jeszcze) inaczej nikt ci nie uwierzy. Za taką cenę to nawet przeciętego nikt by nie sprzedał...