Link do kanału: www.youtube.com/vahndj
Co nagrywasz: W tle leci gameplay a ja sobie gadam, czy jak to inni mówią - komentuje moje poczynania w trakcie gry, lub też nawijam o sprawach codziennych jak i niecodziennych nie koniecznie związanych z grą. Coś a'la audiovlog. Nie można tego raczej nazwać Let's Playem. Kanał jest całkowicie poświęcony serii Call of Duty. Niekiedy odskocznią od Call of Duty i komentarzy są jakieś edity (montaże) klipów wykonanych prze zemnie. Zdarzą się też jakieś poradniki, lub filmy nie związane w ogóle z tematyką kanału. Po prostu - trzeba zajrzeć, aby przekonać się co mam do zaoferowania :)
Osiągnięcia: Prawie 700 widzów, 2 miejsce w konkursie dość sławnego komentatora "yoshi7901"
Opis: Lubie to co robię. Dbam o kanał jak tylko mogę. Jakość jaką udostępniam widzom jest najlepszą na jaką mogę sobie pozwolić. Tło kanału wykonałem sam, intro także. Jestem samodzielny i nie liczę na pomoce od innych osób. Chce coś osiągnąć, bez żebrania u sławnych osób o lajkowanie filmików, czy jakieś pseudo polecanie. Jeśli jest się dobrym, to ludzie prędzej czy później Cię zauważą.
1. Nie rozkazuj mi.
2. yoshi7901
Who the fuck is this?
Po twoich postach widzę ze jesteś nowym trollem gry-online :)