Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Sprawdź mój kanał :)

30.07.2012 12:47
😊
1
Dawid8910
88
Jestę Hejterę

Sprawdź mój kanał :)

Link do kanału: www.youtube.com/vahndj

Co nagrywasz: W tle leci gameplay a ja sobie gadam, czy jak to inni mówią - komentuje moje poczynania w trakcie gry, lub też nawijam o sprawach codziennych jak i niecodziennych nie koniecznie związanych z grą. Coś a'la audiovlog. Nie można tego raczej nazwać Let's Playem. Kanał jest całkowicie poświęcony serii Call of Duty. Niekiedy odskocznią od Call of Duty i komentarzy są jakieś edity (montaże) klipów wykonanych prze zemnie. Zdarzą się też jakieś poradniki, lub filmy nie związane w ogóle z tematyką kanału. Po prostu - trzeba zajrzeć, aby przekonać się co mam do zaoferowania :)

Osiągnięcia: Prawie 700 widzów, 2 miejsce w konkursie dość sławnego komentatora "yoshi7901"

Opis: Lubie to co robię. Dbam o kanał jak tylko mogę. Jakość jaką udostępniam widzom jest najlepszą na jaką mogę sobie pozwolić. Tło kanału wykonałem sam, intro także. Jestem samodzielny i nie liczę na pomoce od innych osób. Chce coś osiągnąć, bez żebrania u sławnych osób o lajkowanie filmików, czy jakieś pseudo polecanie. Jeśli jest się dobrym, to ludzie prędzej czy później Cię zauważą.

30.07.2012 12:50
😐
2
odpowiedz
zanonimizowany857402
19
Generał

1. Nie rozkazuj mi.
2. yoshi7901
Who the fuck is this?

30.07.2012 13:21
😐
3
odpowiedz
Dawid8910
88
Jestę Hejterę

Po twoich postach widzę ze jesteś nowym trollem gry-online :)

Forum: Sprawdź mój kanał :)