Wcześniej jak wyszukiwałem jakiegoś utworu, pokazywały mi się one na ciemnym tle. Teraz to tło zmieniło się na jasne. Da się jakoś wrócić do ciemnego?
Do tego jak wejdę na stronę jakiegoś wykonawcy [np The Rolling Stones] i zrobię Ctr+F to nie pojawia mi się teraz opcja wyszukania danego utworu wśród dyskografii tego zespołu.
up
np Jak jestem na podstronie Metallica i chce znaleźć utwór Battery to zamiast Ctrl+F i wpisaniu Battery muszę szukać na której płycie jest ten utwór.
U mnie działa Ctrl+F, skórka całości jest cały czas ciemna, a okienko z wynikami sugerowanymi (po wpisaniu kilku liter) jest od samego początku białe...
W sensie w wyszukiwarce po wpisaniu kilku liter i naciśnięciu enter. Tam było najpier u mnie ciemne tło, teraz jest jasne. Tam także ctrl+f normalnie działa dopiero jak wybiorę stronę jakieś artysty to przestaje działać. Może coś przypadkiem w opcjach pozmieniałem, chyba po prostu przeinstaluje spotify.
Ok, u mnie też się zmieniło. Najwyraźniej tak wygląda aktualizacja Spotify. Mi nie przeszkadza (jeszcze) :)
U mnie nadal "po staremu". Zdecydowanie wolę ciemną skórkę i mam nadzieje, że nie wcisną mi białego, oczojebnego tła :/
Jeśli zaktualizujesz, to chyba nie będziesz miał wyjścia... Teraz tak to wygląda ---->
Jezu, ale to teraz ohydnie wygląda. Aktualizacja sama się ściąga? Może dla ludzi z Premium zostawią ciemne tło :)
Ech, zawsze coś spier...
Mi się to zainstalowało samo przy uruchomieniu aplikacji. Daj znać, czy premiumowcom też wciskają białość na siłę. Jestem ciekawy.
Zobaczymy pojutrze, bo do piątku mam Premkę, a później przechodzę na Unlimited (nie mam smartfona więc nie ma sensu płacić) :)
Naprawdę to wkurza. Mam przed sobą dyskografię Motorhead i chcę posłuchać utworu 'Overkill'. Jedyna opcja to albo szukać po kolei po wszystkich płytach, albo od nowa zrobić szukanie i w wyszukiwarce wpisać "motorhead overkill".
U mnie jest wszystko po staremu. Mam premium i dziś instalowałem Spotify na laptopie i też mam ciemną skórkę. Natomiast nie przeniosło mi wszystkich playlist na laptopa. Korzystam z tego samego konta a na dwóch różnych sprzętach mam różnice w playlistach :/
Przyszła pora i na mnie... Witamy obleśne, oczojebne, białe Spotify :/
edit: Dzięki Bogu, jest możliwość zmiany skórek! Teraz tylko znaleźć jakąś ciemną, przyjemną.
edit 2: Niestety, dupa zbita :/
But you should notice that the white album/artist/search page can not be changed, because they are web-based now and no longer native UI elements.