A wszystko tu:
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=11504637
Nic dla mnie :(
Battlefield 2 Complete Collection - nowa w folii - kupiłeś i nie odpakowałeś? Czy dostałeś drugą? ;)
Widze, że ta twoja "wyprzedaż" to jeden wielki przekręt.
16 zł za
Na sprzedaż gra Warcraft 3 Reign of Chaos (bez dodatku), w skład sprzedawanego przedmiotu wchodzi gra, pudełko, instrukcja, jakiś klucz jest w pudełku aczkolwiek nie mam pojęcia czy wykorzystany, szczerze kupiłem grę używaną i nawet nie wkładałem jej do napędu, sprzedający mówił że klucz jest sprawny aczkolwiek nie wiem ile w tym prawdy i ja klucz sprzedaję jako wykorzystany i z tej racji nie będę przyjmował zwrotów.
lub
Na sprzedaż gra Assassin's Creed II, cały komplet tj. pudełko, płyta, instrukcja. Jeśli chodzi o klucz to jest wykorzystany, aczkolwiek w internecie wyczytałem, że łatwo jest znaleźć cracka. Zapraszam na inne moje aukcje gdzie na sprzedaż mam pozostałe części tej serii.
Puknij ty się w łeb.
5 - co chcesz? wszystko jest napisane nic nie ukrywa sprzedający więc jak ktoś będzie chciał to kupi.
klucz sprzedaję jako wykorzystany
Jeśli chodzi o klucz to jest wykorzystany
Nie ma bata mistrz przekrętu ze mnie, jeszcze to napisałem najmniejszą czcionką kolorem zlewającym się z tłem.
Przekręt to by był jakbym nic na temat kluczy nie napisał, a tak raczej sprawa jest jasna że klucze są wykorzystane i jeśli kupującemu to odpowiada to może licytować, a warcrafta na prawdę do napędu nie wkładałem, cały czas nie mogłem znaleźć czasu żeby się zabrać za tą grę.
Zdanie z crackiem wykasuj, bo jak jakaś menda zakapuje, to ci Allegro skasuje aukcje :)
Za późno już na zmiany opisów, miejmy nadzieję że żadna menda się nie dorwie do moich aukcji :)