Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Spolszczenia dodawane z czasem do gier które nie wychodzą na konsole, Dl...

31.08.2011 21:58
1
zanonimizowany746849
5
Junior

Spolszczenia dodawane z czasem do gier które nie wychodzą na konsole, Dl...

Witam chciałem się dowiedzieć czemu jest tak że jak wydają jakąś grę dajmy na przykład - GTA IV. To gdy już wyjdzie spolszczenie to nie ma go na konsole tylko na pecety? Ciekawi mnie też czy kiedyś tak może być że zrobią jakiś Xbox/Playstation Market na którym będzie można pobierać właśnie takie spolszczenia itp.

31.08.2011 22:04
redan
2
odpowiedz
redan
29
Brodaty Wiking

a jak chcesz użyć tego spolszczenia, skoro gra chodzi z płyty? na dysku przechowuje zwykle tylko save'y i ustawienia. reszta leci bezpośrednio z płyty. i w takich sytuacjach czuć mocną przewagę pc nad jakąkolwiek konsolą

31.08.2011 22:04
jarooli
3
odpowiedz
jarooli
111
Would you kindly?

Bo takie spolszczenie jak to GTA IV robią fani, jest nieoficjalne, nie wpierane przez wydawców gry. Łatwo wypuścić takie coś na PC, na Xbox live czy PSN nie masz szans.

31.08.2011 22:08
4
odpowiedz
Kuba_3
196
Generał

Przynajmniej masz motywację do podszkolenia angielskiego ;)

31.08.2011 22:14
bisfhcrew
5
odpowiedz
bisfhcrew
173
oversteer

Chyba na spiraconego xboxa ktoś zrobił wersję GTA 4 z podmienionymi napisami na te polskie, co fani zrobili dla wersji pc.

? Ciekawi mnie też czy kiedyś tak może być że zrobią jakiś Xbox/Playstation Market na którym będzie można pobierać właśnie takie spolszczenia
Przecież jest market. Chyba dodać do marketu pozycję "mody" i wtedy opcję odpalania gry na czysta - online i modowana - offline.

Forum: Spolszczenia dodawane z czasem do gier które nie wychodzą na konsole, Dl...