Pytanie proste - rzekomo jest split w magice, a ja jakoś nigdzie tego nie widzę : )
Ktoś jest mi w stanie wytłumaczyć jak to włączyć : )?
Ok, może być na jednym, ale dalej nie ogarniam jak to włączyć, nawet klawiszologia jest tylko na jednego gracza. Jak to ma śmigać?
Ok, wyczytałem w necie że windows, czy tam coś tam obsługuje tylko jedną klawiaturę i jedną myszkę i żeby grać w coopie w magickę trzeba mieć pada, na którym gra jest kosmicznie niewygodna.
Toż to bezsens kompletny, da się to jakoś obejść?
żeby grać w coopie w magickę trzeba mieć pada, na którym gra jest kosmicznie niewygodna.
Grałeś na padzie w to w ogóle, czy tak Ci się tylko wydaje?
Da się to obejść. Możesz zainstalować emulator pada i podpiąć do niego przyciski z klawiatury.
Toż to bezsens kompletny
Bezsens kompletny, to granie we dwie osoby na jednym komputerze bez pada (padów).
Czemu bezsensem jest granie na komputerze bez pada ^^?
Niewygodnie, bo znacznie wolniej się rzuca spelle.
Niewygodnie, bo znacznie wolniej się rzuca spelle.
Jak sie przyzwyczaisz i nabierzesz wprawy to nie bedzie roznicy. Ja cala gre przeszedlem na padzie, choc mialem opcje grac na klawiaturze, gralo mi sie bardzo przyjemnie (mowi to osoba ktora cale zycie grala na PC praktycznie zawsze mysz+klawiatura) ;)
"niewygodnie, bo znacznie wolniej się rzuca spelle" tego nie obejdziesz, bo przyciśnięcie dwa razy z przesunięciem analogu jest wolniejsze niż jeden przycisk na klawiaturze.
Nie pamietam czy zmienialem ustawienia, ale u mnie wystarczylo wychylic analog w odpowiednia strone, nie trzeba bylo nic wciskac :>