Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Spisek - polski dystrybutor stara się jak może

15.06.2011 16:48
promilus1
1
promilus1
95
Człowiek z Księżyca
Image

Spisek - polski dystrybutor stara się jak może

Wczoraj widziałem w tv zwiastun filmu "Spisek" (5 razy w ciągu godziny). Nie znalazłem tej krótkiej wersji na Youtube, więc musicie wierzyć mi na słowo;) Film mnie zainteresował, bo oto jakiś film akcji, w którym zobaczymy pojedynek Sharon Stone z Weroniką Rosati! - jak informuje nas lektor. O kurczę - myślę - a jednak udało jej się w tej Ameryce, że gra w filmie główną role obok światowej gwiazdy. Zasiadam do komputera, odpalam internet i szukam informacji na temat filmu. Od razu rzuca się w oczy plakat--->
W obsadzie na filmwebie na pierwszej stronie jak byk stoi Weronika Rosati - Anna. O kurczę - myślę - a jednak udało jej się w tej Ameryce. No, nie do końca... Dystrybutora - wielkiego marketingowca - poniosła fantazja na tyle, że za punkt honoru uznał wciśnięcie kitu polskim widzom.
- film nie jest amerykański (to akurat mój błąd, ale zadziwiające, ile już Francuzi zrobili angielskojęzycznych filmów ze światowymi gwiazdami)
- Oryginalny tytuł - "Largo Winch (Tome 2)" LOL - to kontynuacja.
- Rosati - jak informują internauci - pojawia się na 20 sekund ;D

15.06.2011 16:51
promilus1
😊
2
odpowiedz
promilus1
95
Człowiek z Księżyca
Image

A tak wygląda plakat międzynarodowy--->

e: poprawiony

15.06.2011 16:52
3
odpowiedz
zanonimizowany293901
40
Legend

Popraw ten "międzynarodowy", bo z tego co pamiętam to nie wyglądają identycznie z krajowym. ;)

15.06.2011 16:57
Bullzeye_NEO
4
odpowiedz
Bullzeye_NEO
235
1977

potwierdzam, oblubienica zulawskiego pojawia sie tylko na poczatku w scenie poscigu :D

a sam film swoja droga potworny, duzo gorszy od jedynki

15.06.2011 16:58
Trael
😊
5
odpowiedz
Trael
229
Ja Bez Żadnego Trybu
Image

Tak wygląda międzynarodowy ->
Ja tam się nie dziwię dystrybutorowi, który wciska Rossati licząc pewnie na większe zainteresowanie filmem.

15.06.2011 17:01
Bullzeye_NEO
6
odpowiedz
Bullzeye_NEO
235
1977

no spoko, ale w takim 'salt' olbrychski gral trzecia najwazniejsza postac, pojawial sie przez pol filmu i jakos dystrybutor dal rade nie upchnac go gdzies w wychodku na plakacie :D

15.06.2011 17:02
siurekm
7
odpowiedz
siurekm
56
Szef wszystkich szefów

Wiedziałem, że gdzieś jest haczyk.

I jeszcze w zwiastunie pokazują tylko jedna scenę pościgu. Czyżby to była jedna dobra scena z tego filmu?

Wole iść na Super 8, niż na Largo "Spisek" Winch`a

Forum: Spisek - polski dystrybutor stara się jak może