W sieci znalazłem informacje że sony chce stworzyć ps 5 pod direx 12 a Microsoft chce ulepszyć swojego Xbox one i dać listopadzie aktualizacje Windows 10 oraz za pare lat wsparcie najnowszego direx. Microsoft nie planuje i niezapowiadana nowej konsoli bo mówili że mają pewne asy w rękawie co pozwolą wycisnąć ogromne możliwości z nowego sytemu i poprawi grafikę dzięki systemowi i najnowszemu direx. Jeżeli zastanawiacie się o co mi chodzi to zastanówcie się czy chcecie ps 4 ale i tak sony wyda kolejnego czy zaufanie Microsoft i kupicie Xbox one i wszystkich zraża płatny abonament ale za to daje użytkownikom darmowe gry i ulepszają konsole. Jeżeli zastanawiacie się jaką konsole kupić zapraszam do dyskusji i coś poradzimy :)
Sony na pewno nie właduje w swoją konsolę żadnego direx-a ani nawet directx. Nie ma to żadnego sensu.
W sieci znalazłem informacje że sony chce stworzyć ps 5 pod direx 12 a Microsoft chce ulepszyć swojego Xbox one i dać listopadzie aktualizacje Windows 10
Daj linka do tej informacji. Juz wczoraj prosilem.
Wolałbym PS4, jak będę mieć tylko zbędną większą gotówkę to sobie sprawię PS4+gry+tv.
Proszę bardzo o to informacje co i jak www.gry-online.pl/S043.asp?ID=13849923&N=1
Proszę bardzo o to informacje co i jak www.gry-online.pl/S043.asp?ID=13849923&N=1
Microsoft zawsze ma przewagę nad Sony jako ogólnie. Ale w dziale konsol to Sony ma przewagę nad Microsoftem.