zamierzam kupić któryś z tych telefonów ale nie mogę się zdecydować na jaki
proszę was o pomoc w wyborze
Mam Xperie 10 Mini PRO, więc myślę, że model nowszy, ale podobny i bardzo polecam. Najlepszy telefon jaki kiedykolwiek mialem, a sporo ich już było. Z LG mam niemiłe wspomnienia typu częste zawieszanie się telefonu, opóźnienia itd. Bierz Xperię.
http://www.mgsm.pl/pl/porownanie/4183/4477/0/0/
Praktycznie jedyne czym się różnią, to jakość wyświetlacza. Zobacz, porównaj i sam zdecyduj.
Najważniejsza różnica: moim zdaniem na + wpływająca dla X8 to to, że LG ma oporowy wyświetlacz czyli trochę się nawciskasz ekranu...
W x8 wystarczy smyrnąć.
Duży plus dla xperii za wyświetlacz pojemnościowy, jednak ten LG również nie jest złym telefonem...
Najważniejsza różnica: moim zdaniem na + wpływająca dla X8 to to, że LG ma oporowy wyświetlacz czyli trochę się nawciskasz ekranu...
>>za to w ani jednym ani drugim nie ma multidotyku.
Z LG mam niemiłe wspomnienia typu częste zawieszanie się telefonu, opóźnienia itd.
Z tym telefonem nie ma takich problemów.
Ja polecam LG, bo SE ma tą swoją dziwną nakładkę do Andka, która jest nie czytelna, przynajmniej dla mnie.
ED.
literówka
Zależnie od tego jaki będzie w x8 "czip dotyku" cypress lub synaptic w x8 jest dualtouch lub go nie ma... mam x8 i nie mogę powiedzieć o niej złego słowa (za tę cenę bardzo dobry telefon)... SE ekran tak jak już pisali wyżej ma lepszy niż LG i przynajmniej dla mnie jest ładniejszy.
Edit: Miczkus, przecież "nakładkę" można bez najmniejszego problemu zmienić ;p