Korzystajcie póki można. Szukacie gry na Steamie i instalujecie. :)
o kurde to widze, ze 2 poprawili ostro, wlasnie ogladalem gemplej, super to wyglada, az chce sie v1 kupic. Wlasnie v2 jest kontynuacja v1? A widze, ze v3 ma wyjsc
O matulu ile ja w jedynkę przegrałem. Jeszcze leży w szafce. Aż zagram jutro. :)
hehe V1 znalazlem na polce, trzeba bedzie sie tym zajac zanim v2 zaczne
dVk. -> tak w ogóle to wielkie dzięki za INFO, jak coś znajdziesz to jeszcze pisz xD
edit
a jak w ogóle znajdywać bezpłatne wersje ?
nigdy bym pewnie tej gry nie kupił, ale dają za darmo to wezmę. dzięki za informacje :)
V1 jest zdecydowanie lepsze. Niestety w V2 bardzo konkretnie ograniczyli swobodę gracza. Mapy są znacznie mniejsze plus są liniowo-korytarzowe a misje niestety za bardzo oskryptowane. Na szczęście w V3 mają wrócić do koncepcji z V1. Tak czy siak można oczywiście w V2 zagrać ale jest to raczej tytuł z bardzo zmarnowanym potencjałem.
thx juz zapisalem strone, wychodzi na to ze trzeba codziennie odwiedzac
15 az tak :( pamietam, ze w V1 mapy byly nie zbyt duze
Czy ja wiem, czy takie małe były. Było pełno możliwości na przejście.
thx juz zapisalem strone, wychodzi na to ze trzeba codziennie odwiedzac
Bez przesady, aż tak często darmowych gier nie rozdają. Raz na kilka miesięcy się coś pojawi i GOL zawsze da cynk, czy to na forum czy to wiadomość się pojawi.
Dziękuję za info :)
Tak btw. coś chyba jakiegoś buga mój steam załapał, bo na stronie gry pokazuje, że już ją mam, ale nie widzę jej w bibliotece, mimo iż napis o jej dodaniu się pojawił.
http://store.steampowered.com/news/
Nie da się odseparować tylko tych "FREE FOR 24 HOURS!"? Jakieś tagi, kategorie?
[21] Mam to samo.
Do jedynki mam wielki sentyment, gdzieś na dysku nawet leży. Multi nadal daje radę, niesamowita satysfakcja z ubicia snajpera z dużej odległości :)
Dzięki za info.
/
Wystarczy, że gra jest w mojej bibliotece?
// [24] Ja to samo.
Darmocha kończy się dziś o 10ej czasu pacyficznego /?!/ Ach ten Steam. Nie można było podać czasu dla Europy?? Dla Polski to już by była rozpusta !
Darmocha kończy się dziś o 10ej czasu pacyficznego /?!/ Ach ten Steam. Nie można było podać czasu dla Europy?? Dla Polski to już by była rozpusta !
dostajesz grę za darmo i jeszcze narzekasz?
ja za tą gierkę musiałem gruby dolar zapłacić swego czasu, więc nie przesadzaj kolego
Niestety nie :/ Gra pojawia się w bibliotece, ale dopiero gdy zaczynam pobieranie. Gdy jednak zrezygnuję, gra znika z biblioteki. Nie wiem o co chodzi. Grę chętnie przejdę wraz z kumplem w coopie, ale za jakiś czas, więc chciałbym ją mieć chociaż w bibliotece, no ale cóż... Jeśli znajdziecie rozwiązanie, to proszę dajcie tutaj znać :)
Pogrzebałem trochę w google i więcej osób ma problem. Miałem grę w bibliotece - chwilowo. Po restarcie Steama gra zniknęła.
Chyba mam rozwiązanie, bo gra w biblioteczce już siedzi! ;)
Otóż, pomógł mi ten link: http://steamcommunity.com/app/63380/discussions/0/540743756951075437/
Te aktualizacje beta o których jest tam mowa, coś po prostu chyba namieszały. Teraz mam je wyłączone i wszystko jest jak być powinno :)
No właśnie po aktualizacji gra mi zniknęła! Mógłbyś napisać jak to zrobiłeś? Link mi nie łączy..
Już mówię. Wszedłem na swoje konto steam, potem w ustawienia no i tam właśnie jest rubryka: Udział w testach beta. Obok tego, miałem napisane, że brałem udział w jakiś tam testach, więc kliknąłem ZMIEŃ no i zaznaczyłem, że nie chcę brać udziału. Po tym steam się zrestartował, zrobił aktualizację no i gra w bibliotece już widnieje.
[35] Próbowałeś dodać drugi raz grę?
No faktycznie, dziwna sprawa. Niby miałem zaznaczone, że nie brałem udziału w żadnych beta testach, mimo tego zaznaczyłem to jeszcze raz i stało się tak jak napisałeś. Gra w bibliotece widnieje, podziękował.
/ taa, próbowałem. Pisało, że grę już posiadam.
Gdyby ktos jeszcze mial jakies problemy. Najpierw cytacik:
"To claim your free copy of Sniper Elite V2, just visit the store page and click the install button*! If you don’t install it, it goes back to regular price tomorrow and you miss out!"
Gre trzeba zainstalowac! Sam sprawdzalem parokrotnie. Bez instalacji, gra nie pojawiala sie w bibliotece. Po instalacji, pierwszym uruchomieniu i deinstalacji, gra zostala w bibliotece.
O L4D2 pisali tak samo i jej nie zainstalowalem. Gry w bibliotece nie mam. Jak wyzej napisalem, u mnie musialem zainstalowac i uruchomic gre, aby zostala w bibliotece.
Ja w przypadku L4D2, nie musiałem nic instalować. Po prostu grę dodało do konta, a po skończeniu promocji gra nadal znajduje się w bibliotece. Podobnie z Red Orchestra 2, ktorego też w ogóle nie instalowałem.
Ja nie zainstalowałem i nadal mam. L4D2 zainstalowałem dopiero jakiś tydzień po zakończeniu promocji i grę nadal mam. Tu będzie to samo. Nie trzeba nic instalować. Jak gra pojawi się w bibliotece to już nic nie zniknie.
O L4D2 pisali tak samo i jej nie zainstalowalem.
Może nie zrozumiałeś. Trzeba było wejść na steama i dodać L4D2 do swojej biblioteki i można było ją zainstalować albo i nie. Podejrzewam, że nawet Steama nie otworzyłeś, bo myślałeś, że z automatu ci przypisze do konta.
Battlefield 3 za free. Teraz Elite V2, jednym słowem - super! :)
BTW. Jest info, że można pobrać tę grę tylko dzisiaj i do godz. 18:00.
A tego wątku nie zauważyłem? Dziwne...
Na wszelki wypadek instaluję Snajpera.
Pisali to samo w sensie, że też trzeba pobrać, bo samo dodanie nie wystarczy. A że ja miałem ludzi do gry i parcie na Lefta, to od razu pobrałem i zainstalowałem ;)
/ Że BF3 jest za darmo wiadomo od kilku dni, na GOLu kilka wątków się przewinęło.
BTW. Jest info, że można pobrać tę grę tylko dzisiaj i do godz. 18:00.
No shit Sherlock.. Ludzie mają internet i potrafią czytać. Poza tym promocja trwa do godziny 19.00.
@down
Jeśli grę masz w bibliotece, to spoko. Nie musisz jej teraz pobierać.
[45] Noooo to super. 36 minut pobierania od teraz... Chyba dadzą skończyć chociaż pobierać...
@up Ze mną gorzej bo nie dawno zaczęło mi się pobierać. To samo pytanie: Chyba dadzą mi skończyć pobierać???
Mi nie znika po uruchomieniu ponownie steama. Uruchamialem go z 5 raz i za kazdym razem gra byla w bibliotece.
@cswthomas93pl [47]
No shit Sherlock.. Ludzie mają internet i potrafią czytać.
Nie spinaj się tak, bo ci żyłka pęknie. Tylko poinformowałem i tyle. Od tego jest właśnie forum...
Ok, to ja nie zainstaluję i zobaczę czy mi zniknie po 19 ze Steama. I wszystko będzie jasne.
tadzikg
Był parę dni temu za darmo na Origin, ale promocja już się skończyła. Kto nie zdążył, musi teraz zapłacić normalnie.
Raczej wątpię, że zniknie Bezi.
Normalnie grę już mam w bibliotece, wina leżała po stronie aktualizacji. Coś mi się poprzestawiało, że brałem udział w beta testach i wystarczyło to po prostu wyłączyć.
@up Jak mi się gra ściągnie to chętnie.
Goozys[DEA]
Nie trzeba było nawet ściągać. Promocja właśnie się skończyła, gra u mnie nadal wisi w bibliotece.
Nic mi nie zniknęło, a nawet nie zacząłem pobierania, tylko dodałem grę do listy.