Chciałbym kupić telefon i chce sie zmieścić w okolicach 350 zł . Ważne jest dla mnie , żeby miał bardzo dobry aparat oraz przydałoby sie 2 karty sim(jeśli nie będzie to nic sie nie stanie). No i wiadomo wytrzymały i żeby płynnie chodził ;) Jakieś propozycje ?
Modecom Z25 X2
Prestigio PAP Duo 3400
Tego pierwszego posiadam i polecam, drugiego posiada znajomy i też chwali . Nie mają jakichś super ultra aparatów wbudowanych, bo telefon do tego nie służy, poza tym w tym przedziale cenowym chyba nie ma wypasionych .
Żeby był wykonany z wysokiej jakości, i żeby chodził płynnie, i miał bardzo dobry aparat w tej strefie cenowej, wybór jest prosty - tylko i wyłącznie Nokia Lumia 520 albo Sony Xperia M.
Mogę wtrącić, że kupiłem Galaxy Ace 2 z kartą pamięci 16gb na allegro za 399zł w kwietniu.
Standardowa specyfikacja telefonu 1gb pamięci wewnętrznej i 2x800mhz procesor.
Po wgraniu cyanogenmoda i pobawieniu się telefonem mam 3gb pamięci wewnętrznej, płynnie działający telefon z androidem 4.4.4 i procesor 2x1150mhz stable. Nie mam na co narzekać.
hmmm chyba postawie na xperie m , chyba ,że macie jeszcze jakieś propozycje ,a orientuje sie ktoś ile kosztuje xperia m wersja 2 sim ?
Po kontakcie z niskobudżetowymi telefonami na Androidzie i Windows Phone muszę przyznać że ten drugi spisuje się znacznie lepiej, przede wszystkim szybciej - i mówię to jako użytkownik Androida od 4 lat.
Nie kupowałbym niczego słabszego niż Moto G (która kosztuje ~500zł) pod Androida.
No niestety budżet jest maksymalnie ok 350 zł . Czyli w tej cenie najlepiej Xperie M tak ?
Ta. Mogę ci go polecić. Super się sprawuje w obsłudze i ma ładny design. Także, bierz Xperie M.
Obczaj ceny na Allegro... używkę w tej cenie dorwiesz spokojnie. Nowe chodzą po około 450 zł (z jedną kartą SIM), bo jest jeszcze model z Dual.
W tej cenie najlepsza będzie Nokia 520:
http://www.skapiec.pl/site/cat/200/comp/6468760
Można aktualnie dostać ją za 370 zł tak więc niewiele wykracza ponad budżet. A bardzo dobry telefonik. Nic się tam nie zacina, no kiepski aparat wle w tej grupie cenowej to raczej nie ma co wymagać czegoś lepszego jak na moje oko.
Pozdrawiam.
W tej cenie świetny będzie Doogee DG800, ma procek 4x1.3GHz, aparat 13MPx, 1GB RAM i Androida 4,4