Siemka.
Planuję w wakację wymienić telefon. Aktualnie posiadam Samsunga Ace i chciałbym się przerzucić na coś odczuwalnie lepszego. Póki co zainteresowały mnie dwa smartfony: Windows Phone 8S by HTC i LG Swift L9. Dla mnie liczy się dobry odtwarzacz muzyczny, całkiem znośny aparat, który będzie robił dobre zdjęcia na Instagrama i praktycznie nieskazitelna płynność. Odrzuca mnie troche Windows 8, który wydaje się niepraktyczny (chociaż nie wiem jak jest na prawdę). Słyszałem jednak, że HTC ma opcję BeatsAudio i to mnie zaciekawiło. Wie ktoś może jak to wygląda w praktyce? Czy odtwarzacz jest tak dobry, jak się mówi?
Oczekuję poważnych i klarownych wypowiedzi i będę ogromnie wdzięczny.
@down - Lumia 820 to smartfon, którego nie mam w ofercie aktualnie, a poza tym czytam o nim i widzę takie bolączki jak krótki czas trzymania baterii i słaba jakoś rozmów, a dla mnie te dwie cechy powinny działać conajmniej poprawnie i jest to priorytet.
Poza tym, co myślisz o Samsung S Advanced? Warty swoich pieniędzy, czy raczej skok na kasę?
Odtwarzacze w nowych HTC są niezłe, ale Beats Audio to najzwyklejszy chwyt marketingowy. Ta cała "super technologia" to po prostu ustawienia equalizera, ja to od razu wyłączyłem i sam sobie ustawiłem tak jak lubię.
Windows Phone 8 pod względem płynności to klasa wyżej niż Android na takim L9. A tak w ogóle to lepsza od tego HTC pod względem aparatu (przede wszystkim), jakości dźwięki i wykonania jest Lumia 820, a kosztują chyba podobnie.