Witam uprzejmie. Planuję wymienić mojego leciwego LG L5 na jakiś nowy smartfon. Głównie interesują mnie Samsungi, gdyż podobno produkuje jedne z najlepszych telefonów i po prostu odpowiadają mi. Telefon będzie używany do podstawowych funkcji, zależy mi na przystępnym i wygodnym użytkowaniu, wygodnym pisaniu SMSów, dobrym aparacie i kamerze i przede wszystkim, żeby się nie zacinał. Rozważałem Galaxy Core Prime lub może Grand Prime, ale nadal szukam innych. Myślałem też o telefonach od HTC. Możecie coś polecić? Coś do 500 zł, maks mogę dać stówę, dwie więcej. Pozdrawiam.
Lepiej zrobisz jak kupisz Lumię 640 albo Motorolę Moto G 2 gen. Te Samsungi to, delikatnie mówiąc, szajs.
Zależy mi na telefonie z Androidem. Ta Motorola kosztuje około 900 zł. Poza tym, słyszałem niepochlebne opinie o Motorolach.
Motorola kosztuje poniżej 700. Źle słyszałeś. Lepszego androida w tej cenie nie znajdziesz.
słyszałem niepochlebne opinie o Motorolach.
Głównie interesują mnie Samsungi
Generalnie kjx wyczerpał temat.
W jakim godnym zaufania i pewnym sklepie można go dostać poniżej 700 zł? I dlaczego akurat w tej cenie ten telefon jest najlepszy? Prosiłbym o jakieś argumenty, wady i zalety.
Chociażby tutaj
http://www.x-kom.pl/p/209616-smartfon-telefon-fablet-motorola-moto-g-2nd-gen.-dual-sim-czarny.html
Na allegro można go dostać jeszcze taniej.
A dlaczego jest lepszy od twoich Samsungów?
1. Większy ekran z lepszą rozdzielczością: 720x1280 kontra 480 x 800
2. Czysty i szybszy android, bez durnych nakładek kontra samsungowa nakładka TW, która do najszybszych nie należy.
3. Lepszy aparat: 8Mpx kontra 5Mpx.
4. Lepsze wykonanie.
Dobra, przyjmuję argumenty. Nie jestem zatwardziałym fanem Samsungów, po prostu dotychczas wygodnie mi się z nich korzystało. Kiedy pytałem o sklep mający ten telefon tańszy, niż 700 zł, nie miałem konkretnie na myśli, że tańszy o złotówkę.
Korzystajac z okazji podlacze sie do tematu i zapytam. Co myslicie o telefonie Smartfon SAMSUNG Galaxy S Advance (dane techniczne [link] ) Warto go brac w cenie 499? Czy moze dolozyc do czegos innego, jezeli tak to do czego. Telefon glownie bedzie sluzyl do rozmawiania/smsowania wiec nie musi byc jakis super mocny. Jedynie co to zeby mial w miare mocna baterie.
Pozdr