Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Smartfon po staremu.

12.10.2013 09:28
1
zanonimizowany874803
14
Generał

Smartfon po staremu.

Temat dziwny ale już wyjaśniam.
Siostrze zachciało się smartfona więc sobie kupiła. Niestety jak to ze smarfonami mimo że Android daje olbrzymie możliwości to jednak obsługa smartfona trochę się różni od "typowych" telefonów.
Teraz zawraca mi (.), że ona chce mieć tak jak miała.
W czym problem?
1. Kontakty - domyślna książka telefoniczna jest dla niej "beznadziejna" - czy są jakieś aplikacje dzięki którym można posiadać klasyczną wersję jak w starszych telefonach czyli zwykłą listę z samymi nazwiskami bez tego "badziewia" w formie małych literek od A do Z?
2. Wiadomości - tutaj trochę poszukałem i znalazłem to:
https://play.google.com/store/apps/details?id=sooco.android.smsmanager.intents
Programik byłby idealny bo siostrze zależy aby mieć jak w starym telefonie podział na wysłane, odebrane, kopie robocze i zapisane, ale albo ja się nie znam albo coś z tą aplikacją jest nie tak bo wyświetla tylko kilkadziesiąt pierwszych znaków z każdej wiadomości zamiast całości. Możecie polecić coś podobnego do tego programu?

12.10.2013 11:40
👍
2
odpowiedz
Oficjalny Bednarczyk
18
Pretorianin

Według mnie niech go po prostu sprzeda i kupi sobie coś do 2 baniek. (Poza tym jak można nie umieć obsługiwać smartfona, jeśli się go kupuje?).

12.10.2013 11:52
3
odpowiedz
mich83
121
Generał

Jeśli siostrze zależy na prostocie to android jest dla niej ostatnim z systemów. Sprzedac i kupić cos na WP 8

Forum: Smartfon po staremu.