Witam, obecnie używam Słuchawek Creative Fatal1ty (Myślę ze jak na dzisiejsze standardy to maja one słaby dźwięk, bas i są nieco przestarzałe, dlatego szukam czegoś nowego) czy warto kupić nowe słuchawki a mianowicie Słuchawki Genius HS-G700V, są lepsze od tych których używam czy lepiej zostać przy Fatality?
up
karta dźwiękowa zintegrowana, płyta główna to Gigabyte H61MA-D2V
200 zł
będą się nadawały do grania ?
BTW. trochę mały kabel
Tak, to słuchawki otwarte, więc grają bardzo przestrzennie- będą miały dobre pozycjonowanie.
jednak martwi mnie bardzo krotki kabel, polecasz może coś innego do grania ?
co sadzisz o tych słuchawkach
steelseries-5h-v2-135713
ozone-rage-st-czarne-540898
do 200 zł
Creative Tactic 3D Alpha
jak wygląd też jest ważny to
Razer Electra,Orca
steelseries-5h- bardzo porządna firma mam od nich słuchawki jestem bardzo zadowolony
opinie o nich możesz przeczytać na ceneo.pl
to może podam co musza spełniać moje słuchawki
cena max 200 zł
wiadomo jak najlepszy dzwiek i bas
dobry mikrofon
dobre pozycjonowanie w grach
ładny wygląd (było by fajnie jak miały by jakiś niebieski akcent np. diodę czy coś)
co najmniej 2 m kabel
Shekerrr --> Przedłużacz kabla jack, to kwestia kilkunastu zł, a nic innego w tej cenie nie nawet nie zbliża się do tych Kossów.
Za niecałe 200zł można dostać też CAL!e, ale na zintegrowanej dźwiękówce nie pokażą nawet 1/4 swoich możliwości.
to w takim razie ja bym kupił steelseries 5h
ww.ceneo.pl/7353490#tab=reviews_scroll (tutaj możesz poczytać opinie o nich każdy chwali)
dodatkowo mogę ci powiedzieć że ja z tej firmy jestem bardzo zadowolony
Dzieki za pomoc
w prawdzie nie jestem audiofilem wiec wybiorę te Cavimanus'y, a tak poza tym są podłączone na USB a to chyba gwarantuje obejście karty dźwiękowej.
w każdym bądź razie dzięki
PS: z całym szacunkiem PrzemoDZ ale te Kossy są brzydkie ;/
15 to też się liczy jak np w crative alpha na miasto bym nie wyszedł
to w takim razie co możecie mi jeszcze polecić
musisz przeczytać opinie tych modeli które ci się podobają i wybrać tą co ludzie najbardziej chwalą dobry dzwięk i te cechyna którychci zależy
np dla mnie steelseries jest najleprzą marką a miałem sprzęt od thermarker razer i logitech
a tak do 300 zł co możecie mi polecić ?
myślałem nad tymi modelami;
Corsair Vengeance 1300
Mad Catz TRITTON AX 180
i jeszcze Razer Electra Black co o tym myślicie a może polecicie mi coś innego do 300 zł ?
up
Po co upujesz? Już dostałeś odpowiedzi.
Kup to co wydaje ci się ładne, i po problemie.
tylko się tak nie obrażaj Przemo.
jednak kupuje Plantronics GameCom 780, dobry dźwięk 7.1, dobry mikrofon i ładny wygląd tego było mi trzeba, byle były by lepsze od moich nieszczeniących Fatality i będą a ty Przemo mam nadzieje ze nie będziesz się na mnie złościł kiedy będę chciał z twoja pomocna złożyć komputer za 2-3 lata :)
Pozdrawiam, nie piszcie juz
Ależ ja się nie złoszczę.
Po prostu nie rozumiem, po co ktoś zawraca gitarę, skoro i tak zamierza zrobić po swojemu.
Tak czy inaczej- twoja sprawa co kupujesz, i naprawdę sądzę, że będziesz zadowolony, cokolwiek nie wybierzesz.