Witam
Miałem już parę tanich słuchawek z supermarketów, jednakże szybko się psuły, więc postanowiłem kupić coś porządniejszego, ale nie mam w tym żadnego doświadczenia, moglibyście mi doradzić jakieś słuchawki do grania z mikrofonem do około 150 zł? Na razie zainteresowały mnie Plantronics GameCom 367.
Jakoś mi żaden z tematów nie pomógł, więc nie zarzucaj, że nie szukałem :/
Ale co ci nie pasuje w linku, który podałem? Tam masz WSZYSTKO czego potrzebujesz. Wystarczy poczytać. Ale jeżeli jesteś zbyt wielkim leniem, to już nie moja wina.
To, że umiem używać google, ale szukam kogoś kto by mógł powiedzieć jak obecnie mu się jakie sprawują i które by polecił, nigdy nie za wiele informacji :]
Nie bierz żadnych for gamers ( Fatal1ty itd. ) bo to gówno.
http://www.techfanatyk.net/polecane-sluchawki-nauszne-do-gier/
Do tej ceny IMO najlepszym wyborem będą KOSS'y UR-40. To że niby są przeznaczone do muzyki nie znaczy że w grach będą gorsze, wręcz odwrotnie. Na tej stronie jest też recenzja KOSS'ów UR-40.
Koss ur40. Otwarta, wygodna i najlepsza w tym przedziale do gier konstrukcja. Możesz jeszcze dozbierać 20 zł i kupić CAL! (są też na tej stronie od Orzołka opisane). Podobno są świetne, tylko mniej wygodne od ur40.