Witam, ukończyłem Sleeping dogs mam już calaka na X360 no i nie mam pojęcia co robić dalej macie jakieś propozycje? może można np jakoś zdobywać dziewczyny albo jakieś haracze czy coś w tym stylu jak miał Roland? i i jeszcze coś....W szafie mam wszystkie ubrania i przy jednym rodzaju napisane jest "Lady killers"-doprowadza panienki do eufori...fajne tylko jak to działa bo jak założyłem ten strój i szedłem sobie przez miasto to w ogóle panienki nie reagowały....proszę was o propozycje co można robić po ukończeniu 100% no i jeśli się da to prosze o odpowiedź na te pytanie odnośnie ubrania. Pozdrawiam :)
UWAGA!! częściowe Spoilery...ale nie groźne hehe
Szukałem na necie WSZYSTKIEGO co można robić w SD po zakończeniu fabuły i 100% no i nic nie znalazłem tak więc ja utworzę "takie coś" zaczynamy :):dopisujcie jak coś macie fajnego:
W Sleeping dogs można po 100% można:
-Spać
-Sikać
-myć ręce
-kupować jedzenie
-kupować napoje
-pić napoje z lodówki w kryjówkach
-wyjmować klucz do kół z bagażnika samochodów
-kraść samochody w czasie jazdy
-włączać i słuchać radia w kryjówce w North Point
-zabijać ludzi z wykorzystaniem elementów otoczenia (nuuudne)
-zamykać rolety w WC w North Point
-kupować przedmioty do kryjówek
-zamykać ludzi w bagażnikach
-kraść i sprzedawać opancerzone bankowe ciężarówki
-kupować ubrania
-kupować samochody
-otwierać i zamykać windę w Szpitalu w Central
-wyjmować strzelbę z bagażników radiowozów
-walczyć w podziemnych kręgach
-obstawiać walki kogutów
-grać w mahjongo-pokera (ale bardziej poker :))
-tańczyć w klubie "Bam Bam"
-otwierać sejf w szpitalu w Central (tylko po co?)
-wrzucać ludzi do kruszarki do lodu z ostatniej misji tylko trzeba mieć sposób jak,jeśli ktoś chętny to dam go...
-aresztować za pomocą kamery niewinnych ludzi (tylko po co?)
PS:niektóre wymienione rzeczy można robić od początku gry np.(sikanie,spanie,mycie rąk itd..)
No i to tyle możliwości albo więcej nie pamiętam a wy macie coś? dawajcie swoje propozycje to wyciśniemy z tej gry wszystkie rzeczy jakie możemy robić...czyli "wyciśniemy z niej ostatnie soki" :)
IMO wg. mnie najlepiej w coś innego pograć, bo w świecie gry nie ma za bardzo nic do roboty.
Z resztą ja każdego sandboxa usuwam z dysku zaraz po przejściu, no może jak byłem młodszy to lubiłem robić głupoty w SA czy VC, ale teraz mnie to kręci.
..tak ale mi chodzi o to aby tą gre "prześwietlić pod względem możliwości do robienia"a przy okazji dowiedzenia się może czegoś nowego...