Witam, mam problem z włączeniem Skyrima. Mianowicie chodzi o to, że jak go włączam to pojawia mi się okno z wyborem wersji pełnej lub kinowej. Wybieram kinową lub pełną. No i jak wybieram to pojawia mi się następne okno z wyborem instalacji niewiadomo dlaczego.
W Steam kliknij prawym przyciskiem myszy na grę, wejdź w jej właściwości, i w jednej z zakładem znajdź opcję sprawdzania weryfikacji plików. Może coś się uszkodziło i musi ściągnąć poprawki.
smrodlol --> Olej go.
Wejdź do katalogu z grą (lokalizacja Steam\steamapps\common\skyrim) i odpal ręcznie plik exe inny niż launcher. Nie mam w tej chwili gry zainstalowanej, więc nie powiem, jak dokładnie się nazywa. Sprawdź, czy wtedy się odpali.
Kliknij na Instaluj w tym oknie, które się pojawi. Gra nie będzie się instalować, tylko skonfiguruje co trzeba. Zaraz potem pojawi się właściwe okno z napisem "Graj"
Witam czy twoj problem smrodlol zostal rozwiazany bo mam to samo i nic nie pomaga
Tyle wiem że wybór "pełna" lub "kinowa", niesie za sobą konieczność uzupełnienia (lub wymiany) plików. Może to powodować (zwłaszcza przy braku netu lub jego słabej jakości) nieplanowane przestoje ;)
mam ten sam problem ktoś podpowiedzial ze trzeba zrobic spojnosc plikow gry ale jak narazie czekam 4h i nawet 1 % postepu nie ma takze nie mam pojecia