Sklep internetowy w którym kupie kurtke Reserved?
Witam,
mam zapytanie dotyczące zakupu kurtki marki Reserved, której nie mogę dostać w sklepie firmowym (byłem w 3 - jednak rozmiary nie dla mnie),
pytając dodatkowo sprzedawców nie otrzymałem jednoznacznej odpowiedzi czy będą one
dostępne przy następnych dostawach, a wręcz nastawiony jestem nieco pesymistycznie
z racji że wchodzi powoi już kolekcja zimowa, kurta ta zaś jest w wersji jesienno - wiosennej.
Dodam że nie mogłem się doszukać jej na allegro, wujek google tez mi niewiele powiedział
w tej sprawie ;(
a chodzi mi o dokładnie taki model: (rozmiar M)
http://www.reserved.com/pl/collection/man/outer-jackets/R0798
Także lubię tą markę. Sklep internetowy Reserved miał powstać w 2011 roku, ale jak widać nie powstał. Może kiedyś powstanie. A tak jedyne wyjście to sprawdzić dostępność produktu w sklepach z twojej okolicy i ruszyć dupsko na zakupy :P
Paveleks2442 <--- tak jak pisałem w swoim mieście (Lublinie) bylem we wszystkich możliwych
sklepach nie maja tego rozmiaru maja tylko XL a dla mnie to już za duża płachta ;-)
dlatego potrzebuje jakiejś alternatywnej formy kupna tego modelu kurtki.
Mija się z celem jechanie do Wawy w poszukiwaniu kurtki, której nie mam pewności ze znajdę
w odpowiednim rozmiarze jak i kwestia poniesienia dodatkowych kosztów oraz czasu w chodzi również w grę.
Ostatnio Pani obok mnie się pytała (właśnie w Reserved ) w którym sklepie dostanie jakiś tam łach którego już nie mają.