Witam.
W zeszłym tygodniu w sklepie GRY-OnLine zamówiłem sobie Need for Speed'a: Most Wanted (2012). Gra była akurat w promocji, o ok. 22 zł mniej niż zwykle. Myślę sobie, fajnie, kupuję. Jednak na stronie tej aukcji była informacja "wysyłka do 5 dni". Już na drugi dzień z rana otrzymałem informację, że zamówienie zostało przyjęte do realizacji. Jednak do tej pory gra nie została wysłana (te 5 dni to chyba robocze, więc ten weekend nie liczy się), ale w tym tygodniu powinni ją wysłać. Teraz widzę, że gra kosztuje tak jak wcześniej, ~52 zł. I mam pytanie: czy grę wyślą mi z ceną promocyjną, czy z tą, która aktualnie jest?
Z GÓRY DZIĘKI ZA ODPOWIEDZI. :-)
Z cena promocyjna.
@Goozys[DEA] > OK, dzięki. :-)
A jak mam liczyć te pięć dni? Zamówienie złożyłem 1 lipca, a przygotowanie do wysyłki zaczęli drugiego dnia, czyli 2 lipca. Czy więc grę powinni wysłać we wtorek czy w środę (wiadomo, ten czas potrzebny na skompletowanie wysyłki liczy się bez weekendu, tylko dni robocze).
Wysylka zazwyczaj nastepuje do 5 dni roboczych, wiec w zaleznosci od tego czy gra jest na stanie, czy tez nie, czas oczekiwania moze byc krotszy lub dluzszy. Mysle, ze GOL dziala tak samo... Skoro zamowiles 1 lipca, to mozna zakladac, ze najpozniej przesylka zostanie wyslana w srode 8 lipca. Do tego jeden dzien na dostawe, wiec wypada czwartek.
Dobrze by bylo, aby wypowiedzial sie ktos z GOLa w tej sprawie, bo gra moze byc juz dawno w drodze :)
Dobra, dzięki Goozys[DEA] za odpowiedzi. Resztę spraw załatwię z obsługą sklepu GRY-OnLine (chyba będą dłuższe opóźnienia niż 5 dni).
JESZCZE RAZ DZIĘKI I POZDRAWIAM!
WĄTEK ZOSTAŁ ZAMKNIĘTY!