Sims 3 kod z bundle - zrealizowane

Forum Inne Gry
Odpowiedz
15.08.2013 19:41
Nolifer
1
odpowiedz
Nolifer
179
The Highest

Sims 3 kod z bundle - zrealizowane

Witam. Mam dziwny problem z kodem do the sims 3 z bundlu. A mianowicie kiedy chcę go zrealizować ze strony , bo w kliencie origin nie mogę , dziwnym trafem jest napisane że kod został zrealizowany. Ale jak skoro nikomu go nie dawałem , ani nie mam nigdzie tych gier :/. Wie ktoś co jest spowodowane tym problemem ? Ktoś inny również go posiada ?

15.08.2013 19:42
2
odpowiedz
zanonimizowany860688
3
Konsul
15.08.2013 19:49
Nolifer
3
odpowiedz
Nolifer
179
The Highest
Image

A jeżeli mam taki problem ? Nie mogę tego obejść , a potem jak wchodzę właśnie na tą stronę , to pojawia się owy wyżej opisany problem.

Edit@ A widzę teraz , że pracują nad tym i naprawią ten kod , jeżeli został "przypadkowo" użyty. Dobrze rozumiem ?

15.08.2013 20:08
4
odpowiedz
Sage
155
Arbiter Elegantiae

Sporo osób ma inny problem - mianowicie brakuje w tym wszystkim 20 znakowego kodu do aktywacji gry. Ten z Bundla ma 16 i aktywuje trzy różne gry na Originie, brak tego drugiego uniemożliwia instalację. Ktoś to rozwiązał? Komukolwiek udało się zainstalować te Simy?

15.08.2013 20:13
5
odpowiedz
Bloodcast
45
Pretorianin

@Sage - spróbuj wklepać w grze ten kod z Origina, mi tak w Medal of Honor odpaliło.

15.08.2013 20:15
6
odpowiedz
Sage
155
Arbiter Elegantiae

Nie da rady, tam jest miejsce na 20 znaków, po wpisaniu tego 16 wywala błąd z niepoprawnym kluczem.

Forum Forum Inne Gry
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl