Sims 3 kod z bundle - zrealizowane
Witam. Mam dziwny problem z kodem do the sims 3 z bundlu. A mianowicie kiedy chcę go zrealizować ze strony , bo w kliencie origin nie mogę , dziwnym trafem jest napisane że kod został zrealizowany. Ale jak skoro nikomu go nie dawałem , ani nie mam nigdzie tych gier :/. Wie ktoś co jest spowodowane tym problemem ? Ktoś inny również go posiada ?

A jeżeli mam taki problem ? Nie mogę tego obejść , a potem jak wchodzę właśnie na tą stronę , to pojawia się owy wyżej opisany problem.
Edit@ A widzę teraz , że pracują nad tym i naprawią ten kod , jeżeli został "przypadkowo" użyty. Dobrze rozumiem ?
Sporo osób ma inny problem - mianowicie brakuje w tym wszystkim 20 znakowego kodu do aktywacji gry. Ten z Bundla ma 16 i aktywuje trzy różne gry na Originie, brak tego drugiego uniemożliwia instalację. Ktoś to rozwiązał? Komukolwiek udało się zainstalować te Simy?
@Sage - spróbuj wklepać w grze ten kod z Origina, mi tak w Medal of Honor odpaliło.
Nie da rady, tam jest miejsce na 20 znaków, po wpisaniu tego 16 wywala błąd z niepoprawnym kluczem.