SimCity 5 - problem z "Dołączaniem do gry"
Witam!
jestem posiadaczem tej gry od dnia premiery lecz dopiero w ten weekend miałem okazję dłużej pograć.
problemów z serwerami żadnych nie miałem, za każdym razem bezproblemowo miasto się zapisało, później wczytało
mam natomiast problem z "Dołączeniem do gry" z innymi typkami, nieznajomymi, nie mam pojęcia czy to wina po mojej stronie czy każdy tak ma. chodzi o to, że gdy kliknę "Dołącz do gry" wyświetlają mi się jakieś regiony, ale wszystkie jednego rodzaju, nie można dołączyć do żadnego bo wszystkie są pozajmowane, a w górnej belce nie widzę filtrów, nie mogę zaznaczyć że chce wyświetlać tylko tryb piaskownicy itp
czy ktoś z posiadaczy tejże gry ma taki problem lub ma pomysł jak go rozwiązać?
Mam dokładnie tak samo + gdy już znajdę wolne pole do zabudowy to wyskakuje mi komunikat: nie masz dostęu do zawartości (czy coś takiego). Proszę o pomoc.
Witam , ja mam tez podobny problem ... ale zawsze mozna doloaczyc do kogos bezposrednio . Mój nick to matkac09 jezeli ktos ma ochote niech mnie zaprosi i razem stowrzymy region . pozdrawiam .
Moj nick na origin 12345678923456. Zapraszać ogarniemy jakis region
Mam region Europa Zachód 3 region POLSKA xD mój nik Gumba87 ZAPRASZAM
Z reguły gram na Europa Wschód 2 moj nick MALINS113 jeżeli chce ktoś pograć stworzyć własny region to zapraszam :)
Ja gram na Europa Wschód 1 ale mogę zmienić w razie czego. Mój nick na Originie to Saitonashi. ;)