Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Serwer WoW 2.4.3 (Zapraszam Developerów)

11.06.2013 23:18
1
zanonimizowany925009
1
Junior

Serwer WoW 2.4.3 (Zapraszam Developerów)

Witam , jako że nie ma aktualnie żadnego polskiego serwera 2.4.3 High Rate a sam nie mam odpowiedniej wiedzy ani umiejętności by takowy założyć a nie jestem chu*ogłowym dupkiem który założy serwera na gotowcu Trinity i będzie czerpał kasę z dotacji dzieci s4.

Aby postawić dobry serwer dobrze mieć:
-Admina który ma doświadcznie z wowem kierował by serwer w dobrą stronę , spajał ekipę , zarządzał , opłacał dedyk.
-Main Developera z duża ilością czasu , doświadczeniem , i pasją który zajmował by się bazą etc
-Junior Developera który by wspomagał main developera , zajmował się stroną www znał się na html etc
-Grafik / Video Edytor osoba z doświadczeniem , uzdolniona plastycznie robiąca grafiki , filmy promujące etc
-Main Game Master + 3/4 Game Masterów uczciwa osoba z ogromnym doświadczeniem w world of warcraft
rozwiązująca problemy graczy ze wszystkimi komendami , do tego kilka gmów bez komend rozwiązujących
pomniejsze problemy , tickety etc.

Jeśli chodzi o pieniężną kwestię serwera z doświadczenia wiem że serwer z dotacjami (bez t4,t5,t6,swp) + strona serwera z kilkoma reklamami na niezłym dedyku za który się płaci , generują zyski już przy liczbie online w dzień około 45 , także kwestia kasy jest załatwiona , osobiście mogę opłacać dedyk co zwrócę sobie z dotacji i strony a gdy liczba online będzie 150+ mogę również wypłacać honorarium Devom i ludziom zajmującym się stroną 100-200 zł miesięcznie (zależnie od online mogą to być duże pieniądze , tu mogę przytoczyć astronomiczne zarobki Fantasy Age , czy Trollhamera czy choćby te mniejsze serwery gdzie Adminowie kupowali sobie perkusję czy inne gitary za kasę z serwera :lol:.

Zachęcam do chwalenia się swoimi umiejętnościami developerskimi w tym temacie :spoko: , oraz dyskusji jeśli znaleźli by się odpowiedni ludzie chętnie bym poprowadził takowy projekt ponieważ mam do tego predyspozycję , ale to akurat mało ważne kto będzie to prowadził ważne , aby powstało fajne miejsce dające rozrywkę na wysokim poziomie.Temat zakładam na kilku forach , aby zaprosić do dyskusji jak największe grono osób.

Dodatkowy kontakt: [email protected]

Forum: Serwer WoW 2.4.3 (Zapraszam Developerów)