Witam, poszukuje kupić słuchawki douszne do telefoniku, mp3. Głównie mi chodzi i firmę SENNHEISER, znalazlem na allegro słuchaweczki CX 500 za 24pln LINK
http://allegro.pl/promocja-sluchawki-sennheiser-cx500-gwarancja-i2041680149.html
lecz coś mi nie pasuje, po pierwsze niska cena a po drugie wersja bulk w opakowaniu foliowym, w ogóle są takie wersje? Czy to haczyk sprzedającego?
edit: dobra, widze, że to wałek z tymi opakowaniami! jebańce podróby sprzedają :|
A tak po za tematem, może polecicie mi jakiś model sluchaweczek, które nie są zbyt drogie (ok50pln) nie koniecznie sennheisera. Dzięki
Jak znajdziesz to najlepsze Sennheisery w tej cenie to SRS300 OEM. A z nie senków Vedia SRS200. Własna opinia po sprawdzeniu kilkunastu słuchawków z tego pułapu
Starkiller --> Chodzi ci chyba o Vedia SRS-300, a nie "Sennheiser OEM".
W tej cenie to np Soundmagic PL10, 11, 13.
Te z linka na gorze to na 100% fake. Choc oryginaly tez sa dosc cienkie, wiec mozna powaznie traktowac zdanie czesci ludzi, ze nie slysza roznicy miedzy nimi a podrobkami..:)
a po powiecie o sennheiserach mx 160? moja dziewucha ma i powiem, ze jak raz słuchalem to nawet spoczko
Ja używam HD 201 i jestem całkiem zadowolony. Używam ich do gier, muzyki i jest dobrze. Kupiłem je w Media Markt za 50 zł, więc na allegro powinny być tańsze.
kuba1711 --> Musisz miec strasznie duza glowe i uszy, skoro HD201 uzywasz w charakterze sluchawek dousznych (a moze nawet dokalanalowych). Mi by sie nie udala taka sztuka.