Które słuchawki brzmią lepiej?
Sennheiser 201 czy Philips SHD 2000?
Philips SHP 5401 lub 5500 brzmią lepiej.
Jak z tych dwóch to Sennheisery.
na opiniach innych bym sie nie opieral, kazdy ma inne ucho :)
z tych 2 to polecam Creative Aurvana Live! ;)
[3] - ech...
Sennki są świetnymi słuchawkami jak na swoją cenę, na prawdę polecam
Senki posiadam i jestem zadowolony :)
[4] - nie ma co echac... nie wiem jak graja 201, ale mialem stycznosc z z HD 555 i tylka nie urywaja :) zdecydowanie naturalniej graja CALe, chyba ze ktos lubi przesyt basu, w tym senki sa dobre :)
ale tak jak pisalem.... kazdy lubi cos innego :)
Mobii--> Tylko CAL-e kosztują 3 razy tyle co HD201.
weneckie sidła --> nie wiem jak Ty, ale ja wyznaje zasadę: kupuje dobre albo wcale :) po co się mam wkurzać, ze kupiłem coś co nie do końca jest takie jak oczekiwałem, a mogłem za trochę więcej mieć coś dobrego
pomijam dużo droższe słuchawki, przy których już różnica jest mało zauważalna, albo niezauważalna jeśli mówimy o podpięciu ich do takiego źródła dźwięku jak MP3 czy komputer z integrą, ipad, iphon itp...
Mobii--> Do integry to nawet CALi nie ma co kupować, bo nie wykorzysta się ich w pełni. Co do MP3 to nie ma co generalizować, bo zależy o jakim konkretnie odtwarzaczu mowa, ale naprawdę nie potrzeba żadnego bardzo drogiego sprzętu żeby z powodzeniem używać go ze słuchawkami kilkukrotnie droższymi niż CAL (które, są jednak słuchawkami z NISKIEJ półki cenowej i co byś nie mówił nie grają one jakoś wybitnie, choć przyznaję, w swojej klasie są naprawdę dobre).