Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Second Life + Second Football Poszukujemy Nowe Gwiazdy!

12.03.2011 20:32
1
zanonimizowany720315
11
Legionista
Wideo

Second Life + Second Football Poszukujemy Nowe Gwiazdy!

Witam,

Poszukuje Zawodników do druzyny Pilkarskiej w grze Second Life, gramy na specjalnym systemie Pilkarskim gdzie jest 126 druzyn i z tego 20+ druzyn narodowych w tym Polska Reprezentacja.

Dla tych co nie wiedza nic o Second Life.

To jest Symulator Zycia, mozna spotykac ludzi i robic dokladnie to co mozna robic w pierwszym zyciu lub to czego nie mozna robic w pierwszym zyciu :]

Cos o Second Football

To jest specjalny system pilki noznej na ktorym mozna grac w Second Life

126 Klubów ( 2 Polskie byly 4 )
20+ Druzyn Narodowych
50+ Stadionów

To jest gra Pierwszej Osoby.

Wiec, Poszukujemy Ludzi, kazdy kto chcialby sprobowac niech mi napisze tutaj swoje GG ja sprobuje sie skontaktowac najszybciej i pomoge zarejestrowac sie na Second Life i w dolaczeniu do naszej druzyny.

To jest naprawde najlepsza gra przez ktora mozna poczuc sie jak prawdziwy PILKARZ
Ja juz gram w to ponad 2 lata i nigdy mi sie ta gra nie nudzi i jak wy sprobujecie to napewno wam sie nie bedzie nudzic.

Mozesz dostac oferty od takich klubów jak Barcelona, Manchester United, Schalke, Borussia Dortmund, Dinamo Zagreb i wiele wiecej wkoncu 126 druzyn jest.

tutaj jest filmik o tej grze ktory byl zrobiony 3 lata temu wiec teraz sie wiele zmienilo ale jest podobnie.
http://www.youtube.com/watch?v=7M4Jf0btA3k

Podajcie swoje GG Rekrutujemy kazdego! Stworzmy druzyne i grajmy w turniejach takich jak Europa League czy Champions League mozecie nawet zostac powolani do Reprezentacji Polski na Mistrzostwa Swiata / Europy.

GRA JEST DARMOWA!

01.04.2011 22:29
2
odpowiedz
zanonimizowany507870
32
Pretorianin

To chyba jest niegrywalne.

03.04.2011 18:59
3
odpowiedz
zanonimizowany720315
11
Legionista

jak niegrywalne, wszystko jest grywalne na filmiku masz pokazana stara wersje tego systemu wystarczy sciagnac gre ''Second Life'' wpisz w google, za darmo jest a w pilke sie juz gra w tej grze tam mozna robic wszystko...

Forum: Second Life + Second Football Poszukujemy Nowe Gwiazdy!