Zapraszam do prezentowania swoich zrzutów, które uchwyciliście podczas grania. Zrzut z największą ilością punktów stanie się grafiką tytułową kolejnej części wątku, więc zapraszam do publikowania i głosowania!
POPRZEDNIA CZĘŚĆ -> https://www.gry-online.pl/forum/screeny-z-gier-51-wynik-konkursu-mikolajkowego/zafdd72c?N=1
Zwycięzcą #51 części jest
To rozumiem, że Arthur was się spodobał?
Sama ta mapa budzi we mnie więcej pozytywnych emocji, niż cały G3 którego teraz męczę.
Ten solowy występ nie trwał zbyt długo.
I takie śmieszne sanki.
To rozumiem, że Arthur was się spodobał?
Agent 47 zbyt na poważnie wziął swoją nową pracę, ale z drugiej strony dba o ciągłość finansową firmy.
Ja niestety nie dałem rady... może i historia jest fajna, jest bardzo dobry voice acting, piękny styl artystyczny i ogólnie klimat ale... ja tam nie znalazłem gry, tam się kompletnie nic nie robi. Idziesz/jedziesz (i to dość wolno) od miejsca do miejsca i słuchasz dialogów. Nie mam nic do symulatorów chodzenia i kilka ukończyłem i bardzo mi się podobały ale tam była jakaś rozgrywka/zagadki, coś się robiło. Tutaj kompletnie nic. 8h wytrzymałem, być może jestem przy samym końcu ale nie mam już sił i chęci tego dokończyć.
Tyle razy się do tego zabieram i się jeszcze nie zabrałem, mimo że już dawno na półce GOG leży.
Kangurek KaKao +18, dostępna tylko w wersji fizycznej zwykłego Kangurka po odszyfrowaniu jednego pliku na nośniku.
Sama ta mapa budzi we mnie więcej pozytywnych emocji, niż cały G3 którego teraz męczę.
Widzę, że twórcy gry zadbali nawet o tak drobne szczegóły jak wiekowe malowidło o nazwie "Aktywuj system Windows" ;)
Odkąd Tobias Rieper zajął się usługami pogrzebowymi, to klientów nigdy nie brakuje.
A myślałem, że wygłasza kazanie na temat przemijalności życia doczesnego.
Via Tenor
Zamkniętymi pięściami na krawędzi pokrytej śniegiem się trzymać to niezły hardkor-baba!
Lara to twarda babka, a co wyczynia u mnie na Switchu to nawet Wam się nie śniło.
AC Mirage (kupiony na promocji w święta, cóż muszę powiedzieć, że w porównaniu do Valhalli się cofnął w dół o jeden poziom, ale na plus na pewno mniejsza aktywność pobocznych rzeczy i wielkość świata mniejsza mi pasuje)
Właśnie idę spytać się Firkraaga, czy się mu czasem coś we łbie nie poprzestawiało w związku z tą zasadzką...
Btw. polecam grać na Steam Decku jeżeli ktoś ma. Sterowanie bezproblemowe, a graficznie duże lepsze odczucie niż na monitorze.
Lara i Nathan idą zdobywać dla nas ropę!
NOWA CZĘŚĆ -> https://www.gry-online.pl/forum/screeny-z-gier-53/z1fe48fd?N=1
Zwycięzcą #52 części jest