Sansa C240 problem

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
30.03.2011 13:38
1
odpowiedz
zanonimizowany653201
25
Legend

Sansa C240 problem

Problem wygląda tak ,że jedna słuchawka działa ,a druga nie tzn. może działać ,ale gdy bolec będzie "umiejętnie" włożony do połowy inaczej działa albo prawa, albo lewa. Uszkodzone jest to wejście w MP3 czy może da się coś z tym jeszcze zrobić?

A no i jeszcze jedno - bateria w MP3 ładuje się tylko do połowy, zaraz po odłączeniu mp3 od ładowarki przez 15 sek jest pełna ,a za chwilę pokazuje już połowę.. W PC pokazuje ,że jest naładowana w 90%.

spoiler start

Pewnie nikt nie odpowie ,ale nie zaszkodzi mi napisać.

spoiler stop

Narmo - Jak dla mnie nie ma tutaj pasującej kategorii ;) ,ale dam do "poza grami".

30.03.2011 13:43
2
odpowiedz
zanonimizowany3972
87
Legend

A z komputerami ma to jaki związek?

A może. Nie wiem. Technika?

Kup nowy odtwarzacz, bo naprawa tego pewnie będzie nieopłacalna.

30.03.2011 13:47
kjx
3
odpowiedz
kjx
136
Mighty Pirate

Posiadam ten sam model od ponad roku (dodatkowo wgrałem tam alternatywne oprogramowanie RockBox). Ale ja nie o tym chciałem ;)

1. Sprawdź inne słuchawki, o ile jeszcze tego nie zrobiłeś. Jeśli problem nadal będzie występował, to masz pewność, że padło gniazdko. Patrząc na mój egzemplarz, stwierdzam, że będzie go cholernie ciężko rozebrać aby dostać się do tego gniazdka :(

2. Baterię można dokupić, nie jest ona wbudowana w odtwarzacz. Co prawda nie bardzo wiem gdzie i za ile ale jednak jest taka możliwość (chociaż raczej będzie to mało opłacalne rozwiązanie).

PS. Tak, wiem, gówno pomogłem :)

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl