od razu na wstępie informuję, że unikam jak ognia wszelkiej maści srajfonów, więc "ekspertów" proszę o nie hejtowanie mojego downgrade'u ;)
obecnie posiadam sony cedar i przez 5 lat byłem z niego megazadowolony ale z racji czasu intensywnego użytkowania coś już zaczął się wykrzaczać... szukam czegoś w miarę podobnego i przyciągnął mnie właśnie S5610... jak go oceniacie i czy warto brać?
interesuje mnie w miarę długo trzymająca bateria, dobry aparat/odtwarzanie muzyki, jako taki dostęp do netu, trwałość i jakość telefonu
Telefon dzwoni i wysyla sms, spelnia wiec wszystkie podstawowe zadania telefonu. Ciezko stwierdzic czy jest godny polecnia, nie napisales czego od telefonu wymagasz
Ojciec ma takiego i do końca nie jest zadowolony. Gubi zasięg, czasem świruje.
Bateria potrafi być w pełni naładowana, żeby zaraz była do ładowania. Aparat jest słaby, odtwarzanie muzyki przypomina stare telefony.
Dostęp do internetu? To nawet wifi nie ma.
Po więcej informacji i opinii odsyłam do google. Ja polecam jakiś niedrogi smartfon. Android, a może WP, to już Twój wybór.
pisałem, że nie interesują mnie kompletnie smartfony :) szukam telefonu w stylu candybar tylko i wyłącznie z fizyczną klawiaturą, podobnego do sony cedar (z którego jestem absolutnie zadowolony)
Można wiedzieć jaki jest powód tego, że nie chcesz smartfona? Boisz się tych wszystkich teorii spiskowych o byciu śledzonym czy co?
Jeśli coś z fizyczną klawiaturą to może coś od BB:
http://www.gsmmaniak.pl/227982/blackberry-9720-2/
żadne teorie spiskowe, po prostu te telefony kompletnie mi nie leżą, używałem, próbowałem i za cholerę nie mogłem się przekonać. Wolę standardowe klasyczne candybar, ot co
Bierz śmiało szajsunga Solid B2710. Nieco grubaśny - ale w zamian masz telefon którym możesz rzucać o ściany, myć pod kranem i który będzie trzymał 2tygodnie przy normalnym gadaniu.
W takim razie coś ze stajni Nokii lub Sony Ericsson.
Była masa modeli z niezłym apratem, dobrą baterią i odtwarzaczem muzyki, szczególnie SE.