Witam, jak zrobić tak żeby ściągniętą muze z neta nagrać na telefon, nie mam w kompie blututha(nie wiem jak to sie piszę) i nie mam kabla usb do telefonu, jest może jakiś inny sposób ?
najlepiej kup sobie odbiornik bt kosztuje 10-20zł a jest bardzo wygodny i przydatny na dłuższą metę. Na tą chwilę pozostaje Ci albo wyciągnąć kartę i użyć czytnika kart (jeśli masz) albo przegrać je przez jakiś serwis internetowy ale jeżeli nie masz dobrego pakietu netu może to kosztować tyle co rzeczony odbiornik/kabelek no i potrwa :)
Żeby nie zakładać nowego tematu spytam tutaj, kupiłem sobie kabel Micro Usb do tego telefonu i pobrałem program o nazwie ,, Samsung New PC Studio,, i gdy podłączam do Usb telefon, wchodzę w Mój Komputer, to mam tam dodatkowy dysk ,,dysk wymienny,, czyli chodzi o komórkę, wchodzę w ten dysk i jest taki komunikat ,,włóż dysk do stacji dysków F,,
O co może z tym chodzić, może jest tak dlatego, że nie mam karty pamięci ?
Dla mnie te wszystkie programy do zrzucania plików na fona i odwrotnie to zawsze były nie potrzebne. Zawsze wybierałem opcję pamięć masowa i nie bawiłem się z instalowaniem jakiś pierdół ;p
Masz racje :) Tylko że u mnie pisze włóż karte pamieci, czyli musze zakupić, jak myslicie musze koniecznie kupic np kingstona czy moge jakies tansze kupic ?
dysk wymienny = karta pamięci, bez karty dysku wymiennego nie ma. Samsung PC Studio jest niepotrzebny, program jest strasznie badziewny i w ogóle do niczego się nie nadaje. Teoretycznie za jego pomocą można wrzucać pliki do pamięci wewnętrznej, ale ona jest i tak za mała by do czegokolwiek jej używać.
Możesz kupić kingstona, tyle ze to loteria. Duża cześć tych kart sypie się jak zboże, powodując błędy i utratę plików. Gdy się jednak ma szczęście można trafić na działającą. Jeżeli jednak kupiłbyś np Sandiska, miałbyś pewność działania.