Samsung Galaxy S Advance vs Sony Xperia P

Mobile
Odpowiedz
19.05.2013 15:13
1
odpowiedz
zanonimizowany920221
6
Pretorianin

Samsung Galaxy S Advance vs Sony Xperia P

Cześć. Muszę się zdecydować do jutra, który z tych dwóch telefonów wziąć. Poczytałem trochę opinii i recenzji na internecie i za bardzo nie ułatwiły mi wyboru. Za samsungiem przemawia bardziej wytrzymała bateria (dość ważny aspekt dla mnie, że nie trzeba codziennie ładować), za Xperią aparat 8MPix i troche lepsza specyfikacja techniczna.

Może są tu użytkownicy obu telefonów i coś mi doradzą?

19.05.2013 15:27
2
odpowiedz
karvimaga
170
Generał

Ja bym brał Xperie. Jest śliczna :)

19.05.2013 15:38
3
odpowiedz
zanonimizowany920221
6
Pretorianin

Wygląd w sumie nie jest dla mnie ważny, smartfon to smartfon ;)

Interesuje mnie najbardziej co innego - czy zdjęcia wykonane przez Xperie P są dużo lepsze niż Galaxy S Advance? W obecnym telefonie mam aparat 5mpix (czyli taki jak w Galaxy S), a zdjęcia, które znalazłem na internecie są dużo ostrzejsze i ładniejsze niż te, które ja robię swoim Wave 723... A z drugiej strony, Sony ma 3 MPix więcej

19.05.2013 21:24
😊
4
odpowiedz
zanonimizowany920221
6
Pretorianin

Chyba jednak zdecyduję na Xperię... może ktoś na forum ma taki telefon i napisze swoją opinię?

19.05.2013 21:51
5
odpowiedz
zanonimizowany883256
6
Centurion

Xperia wypada lepiej technicznie. Co do aparatu, megapikseli tez zawsze lepiej mieć więcej, zakładając zbliżony poziom technologiczny matryc. Advance jako telefon średniej klasy raczej wielce zaawansowanej nie miał.

Forum Mobile
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl