Witam. Ostatnio zepsuł mi sie telefon a z racji tego że mam umowę bez telefonu do jej końca muszę kupić sobie jakiś niedrogi w miarę dobry telefon (1 rok) i tu mam pytanie, który smartfon jest lepszy Samsung Galaxy GP czy iPhone 4s i dlaczego?
Zgadzma sie w 100% z kolega up !
Co wy z ta motorola? Co ona ma takiego w sobie lepszego od granda?
Nie jest lepsza od Granda, tylko zdecydowanie gorsza. Brak czytnika kart pamięci, brak NFC, gorsze aparaty, słabszy procesor, brak LTE, mniejsza bateria. Jedynie wyświetlacz ma nieco lepszy. Chyba, że mówimy o Moto G drugiej generacji, wtedy jest już odrobinę lepiej, bo jest już czytnik kart i lepszy aparat.
na te czasy to juz o 3 genercji mozemy mowic...
Posiadam tego Galaxiaka i polecam. Swietny stosunek cena/jakosc, fajny duzy ekran, w sam raz do komfortowego przegladania neta czy obejrzenia jakiegos filmu od biedy. Aparat przedni jest super, tylny rowniez daje jak najbardziej rade, mozna niezle zdjecia robic. Telefon sprawuje sie jak najbardziej ok, nie grzeje sie, nie wiesza, nie fisiuje, bateria przy dosyc intensywnym uzytkowaniu wytrzymuje caly dzien.
Z 4s robi sie juz przestarzaly klocek. Male to, kanciaste, leciwe i niewarte raczej swojej ceny. Unikalbym na Twoim miejscu.