Był ktoś na "Rush"? Jak wrazenia? Warto wybrac sie do kina?
Smutno bo pustki na foro...Nie ma zadnego ciekawego wuntka o polityce, zadnego prowo...Jest jeden o uczuciach ale nic sie tam nie dzieje. Jak życ?
Zróbmy beke, prosze
pustki są od kilku lat Qverty, a że niedziela rano to jeszcze większe.
Pokomentujmy jakieś newsy, bo w to się zamienia forum ogólne.
Ja dopiero się wybieram, ale jeśli ktoś jest fanem F1 to, moim zdaniem, jest to pozycja obowiązkowa.
To forum się w ogóle nie nadaje do prowokacji. Dawniej jak ktoś robił wątek beke to każdy się nakręcał i pisał głupoty by było śmiesznie.
Teraz to nawet jak ktoś coś na poważnie napisze to od razu "łeee marne prowo" "1/10" itp. itd.
Nic tylko pisać o grach i się nudzić :/
i narmo i grubego300...
spoiler start
kratosa mamy pod postacią jordan bossa, stety niestety :(
spoiler stop
Jak w temacie forum.
Po prostu mniej osob pisze i mniej piszemy. Zobaczcie, ze kiedys milion postow bylo co 6 miesiecy mniej wiecej...teraz raz na 3 lata :)
^ Ja do polityki nie zaglądałem wiec olewam smuglera czy Mirka.
Pamiętam jednak te wszystkie wątki wlodzixka i cały szum wokół niego. Ptake, chomiki, truskawki, zamrażanie, wykruszanie, wątki mnie udane i bardziej udane. Ehhhh.... Było minęło :(
Kurde, przecież jest niedziela i to w dodatku w długim łikendzie, od rana mają ludzie na kompie i golu siedzieć?
Huth---> wyjmij kij z dópy
Co racja to racja, forum jakieś nudniejsze się zrobiło, rzadko kiedy jakiś ciekawy/śmieszny wątek powstaje. A w niedziele rano zawsze są pustki.
[18] i przez takich właśnie forum upada. Dawniej to tu 24/h szły konkretne rozmowy i wątki się sypały! W weekend to tu ruch jak na targowisku! A teraz to och ach ech bo niedziela, czas z rodziną, olać GOLa :/
Ach ta studencia brać, nie mają co rano w niedziele robić i mają pretensje, że ludzie nie odpisują, a potem jeszcze odpyskują, zamiast normalnie odpowiedzieć i jak tu potem chcieć odpisywać, no nie mogę :D
Przecież mamy TinyTigera i Jordana Boosa.
Ale fakt. Nawet w ostanie wakacje nie było żadnych ciekawych prowokacji czy innych zabawnych rzeczy.
https://www.gry-online.pl/forum/sufit-mi-sie-wali-pomocy/z3c606b2?N=1 kiedyś to każdy komentarz byłby śmieszniejszy od kolejnego
[21]
nie sądzę by to była wina Huth-a.
[24] ---> O co Ci chodzi, bo porównujesz mnie ciągle do tego @JORDANA BOSSA@. Twój post brzmi tak jakbyś uważał, że @JORDAN BOSS@ to moje konto. Nie wiem co ja Ci zrobiłem, że ciągle Ci coś przeszkadza.
Mialem utworzyc osobny watek ale nie bede truł doopy. Zadnej recenzji "Wyścigu" na gameplay.pl? Rozumiem, ze filmem zainteresuja sie raczej kibice F1 (chociaz nawet jak ktos nie bardzo sie interesuje to chyba slyszal o Laudzie czy Huncie?) no ale podobno film roku i w ogole a tu cisza...
eJay serio?
edit. ok juz widze
ThrashMetal [13] https://www.gry-online.pl/forum/rush-warto-wstawajcie-bo-smutno/z5c6044d?N=1#post0-12977495
Zadko to robie na forum jesli wogole ale +1