Runes of Magic - postacie doradźcię
heh mam problem doradźcie która z tych postaci najlepiej wybrać :
mag + zwiadowca - słyszałem ze świetne obrażenia
zwiadowca + łotr - w sumie wiem tylko ze dobra postać
mag + kapłan - no niby logiczne dmg i leczenie...
i z tych mniej przekonujących:
łotr + mag - podobno ciekawa gra i dość łatwa
łotr + zwiadowca - ...
mag + łotr - ...
Oczywiście oczekuje rad od graczy xD prosze o uzasadnienie dlaczega ta a nie inna klasa
Jeżeli zaczynasz dopiero grę, mag+priest na fire. Największe dmg, łatwo prowadzić taką postać, jeżeli lubisz grać magiem, praktycznie jedyną wadą jest to, ze połowa serwera takim gra.
Mada Fakir a co sądzisz o zwiadowcy + łotrze??
Nie grałem, ale postać niezła na pvp. W tej grze nie warto pytać innych o zdanie, grasz tym, czym lubisz. Na rajdy będą cię brali z praktycznie każdą kombinacją klas, z questami też sobie poradzisz. Tak więc lepiej napisz, co lubisz najbardziej robić (tank, healer itd.) To ci powiem, czym ci się będzie najlepiej grało.
Mada fakir ja sam nie wiem ^^ zaczne od maga+kapłan potem jak obczaje gre chyba zwiadowce+łotra bo priest to kapłan racja ? a wszyscy na początek polecaja własnie to co ty ^^ narazie thx rozwiałes moje watpliwości
Racja. Wszyscy polecają, bo najłatwiej ogarnąć postać. Na jakim serwerze zaczynasz grać, i jaki nick?
jeszcze nie wiem ale na jednym z 2 polskich chyba tym na c xD nad nickiem musze jeszcze troche pomyslec ;p ja jakoś nie planuje takich rzeczy z zapasem ^^ gra mi sie właściwie dopiero ściaga hehe ^^
Moim zdaniem gra zwiadem jest odpowiednia dla kazdego... oczywiscie niektorym moze sie podobac ale juz prawie pol serva zwiadem biega i nie bez powodu... mag owszem BYL dobry (dawne czasy) ale ostrzegam ... juz nie jest. Zwiad koxi. nie musisz byc mega hardcore zeby mu sprostac. Frogster oslabil maga a zwiad idzie gora. Polecam, lecz wybor nalezy do cb.