Witam mam otóż taki problem że chce zainstalować patcha 1.5 do wiedźmina 1 i musze sie zarejestrować i w tym kłopot ciągle wyskakuje błąd version="1.0" encoding="utf-8?> i nie wiem co z tym zrobić. Prosze o pomoc
jest to wersja 1.4 cos tam .
musze sie zarejestrować do strony wiedzmina (nie pamiętam nazwy)
Czyli pobrałeś aktualizację (przykładowy link poniżej), a przy próbie jej zainstalowania wyskoczył komunikat o obowiązkowej rejestracji?
https://pl.cdprojektred.com/download/?support-product=wiedzmin
Tu nie ma nic o rejestracji, ale coś jest ewidentnie nie tak. W jakiej edycji masz grę, zwykłej, pudełkowej?
Z kolegą przyszliśmy do mnie i zainstalowaliśmy tego wiedźmina i była to wersja pudełkowa obecnie kolega będzie pod koniec tego tygodnia w hotelu
Problem rozwiązany. Masz już najnowszą Edycję Rozszerzoną. Wersja 1.4.5.1304 jest najnowsza i zawiera obie (1.4 oraz 1.5) aktualizacje. :)
o fajnie :) ale mam czasami spadki fps jak sie patrze np na północ a jak patrze na południe zachód i wschód to fpsy w granicach mojego sprzetu
A jakie masz podzespoły? To akurat zapewne problem optymalizacyjny, który paradoksalnie na mocniejszym i nowszym sprzęcie może być bardziej uwydatniony.
karta graficzna: intel HD Graphics 2000
procesor: intel core i3-2120 3.30GHz
ram: 8GB
więc ogólnie sprzęt mam słaby ale 3/4 lata temu ten sprzęt pozwalał na gta 5 na 1600x900 i na średniej grafice grać na 60 fps.
Nie ważne czy była by to jadka czy coś to miałem ciągle 60 fps .
Ach, zatem w tym przypadku raczej nie da się już nic na to poradzić, tak będzie działać.