Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: reggression to the mean

25.09.2013 13:59
HETRIX22
1
HETRIX22
208
PLEBS

reggression to the mean

Czemu gdy chce sobie sciagnac jakis program chca zebym sciagnal przy okazji 3inne programy? Ciezko jest znalezc strone z bezposrednim linkiem do programu teraz sa same autorskie programy probujace nam wcisnac pare innych programow . Teraz. musze dokladnie czytac kazda strone procesu instalacji bo tam tez czesto doslownie ukrywaja dodatkowe smieci dla mnie to jest to niezly regres myslalem ze w przyszlosci program ktory chce sciagnie sie i zainstaluje automatycznie za nim zdarze wejsc na strone teraz musze marnowac czas na szukanie bezposrednich linkow

25.09.2013 14:11
Krol Pawel
2
odpowiedz
Krol Pawel
77
Generał

Niestety też to zauważyłem, zawsze używałem dobrychprogramów, ale od jakiegoś czasu żeby przebić się przez instalacje trzeba siedzieć i odznaczać Babylony, Delta Search itp. A jak przez nieuwagę się kliknie, to ciężko się tego później pozbyć.

Może ktoś poleci jakąś alternatywę dla instalek i dobrychprogramów, najlepiej żeby się ściągało plik bezpośrednio z ich strony, a nie przez jakiegoś klienta pobierania, i żeby żadne śmieci się w międzyczasie nie instalowały

EDIT @down: dzięki za oświecenie, nie zauważyłem tego, i pałowałem się już kilka miesięcy z tym ich klientem ;P

25.09.2013 14:20
Wooler
3
odpowiedz
Wooler
81
Konsul

Krol Pawel - przecież masz na dobrychprogramach szary przycisk po prawej "linki bezpośrednie" przez które ściągasz bezpośrednio instalkę, bez żadnych asystentów.

Forum: reggression to the mean