Czemu gdy chce sobie sciagnac jakis program chca zebym sciagnal przy okazji 3inne programy? Ciezko jest znalezc strone z bezposrednim linkiem do programu teraz sa same autorskie programy probujace nam wcisnac pare innych programow . Teraz. musze dokladnie czytac kazda strone procesu instalacji bo tam tez czesto doslownie ukrywaja dodatkowe smieci dla mnie to jest to niezly regres myslalem ze w przyszlosci program ktory chce sciagnie sie i zainstaluje automatycznie za nim zdarze wejsc na strone teraz musze marnowac czas na szukanie bezposrednich linkow
Niestety też to zauważyłem, zawsze używałem dobrychprogramów, ale od jakiegoś czasu żeby przebić się przez instalacje trzeba siedzieć i odznaczać Babylony, Delta Search itp. A jak przez nieuwagę się kliknie, to ciężko się tego później pozbyć.
Może ktoś poleci jakąś alternatywę dla instalek i dobrychprogramów, najlepiej żeby się ściągało plik bezpośrednio z ich strony, a nie przez jakiegoś klienta pobierania, i żeby żadne śmieci się w międzyczasie nie instalowały
EDIT @down: dzięki za oświecenie, nie zauważyłem tego, i pałowałem się już kilka miesięcy z tym ich klientem ;P
Krol Pawel - przecież masz na dobrychprogramach szary przycisk po prawej "linki bezpośrednie" przez które ściągasz bezpośrednio instalkę, bez żadnych asystentów.