Red Bull X-Fighters w POZnaniu :)
Miało być na stadionie Narodowym, ale że ten jest bublem i ma opóźnienia to impreza odbędzie się w Poznaniu!
Ktoś się wybiera?
Murawa na stadionie Amici nadaję się tylko do ujeżdżania przez crossy.
Się tak nie rzucaj z tym "bublem" Lukis, na temat naszego stadionu też całkiem niedawno było głośno i to wcale nie pozytywnie. Ja już nawet nie wiem, czy to faktycznie buble, czy prasa chwyta temat, żeby zrobić sensację z małych błędów, które się zdarzają w każdym dużym projekcie.
dalczego jeszcze nie zostala dodana emotka <facepalm>?
nie, nie jestem z w-wy
O ile nie będe na wakacjach to się chyba wybiorę :)
i Lukis, daj spokój z tym bublem, bo nasz stadion też jest bublem, szczególnie że trzeba do niego dołożyć kolejne bezsensowne 30mln
bardzo chetnie bym sie wybral bo zawsze chcialem to zobaczyc - ale zabily mnie ceny. Moglbym dac za to max 50 pln - tak to podziekuje...
„A nam już trawa rośnie” :D
Wrocławski stadion natomiast w żadnym stopniu nie jest bublem :)
Impreza idealna na ten stadion, piłkarze podczas meczów wykopywali w murawie takie ładne dołki i górki - tylko trochę poprawić koparkami i będzie jak znalazł :>
Debczak --> z tego miejsca widać całe boisko ;) A do tego nie jest w sprzedaży.
Loczek ---> no rzeczywiście :D
Ja tam będę na 100%, takiej imprezy nie można przegapić 3 lata temu zawody odbywały się w Warszawie i żałowałem, że mnie tam nie było. Mam tylko nadzieje, że jak Robert wyzdrowieje to także doczekamy się następnej edycji pikniku na torze poznań
[14]
<<<
Ale co by nie powiedziec, widoki ładne....
Ale ogólnie to who cares?
nie mozna pisac normalnie Poznan? rozumeim jakies akcje promocyjne ale Tobie lukis za to nie placa chyba